Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce face Burak Özçivit după finalul „Dragoste infinită” („Kara Sevda”)

Ce face Burak Özçivit după finalul „Dragoste infinită” („Kara Sevda”)
4

de Redactia Tvmania

Actorul Burak Özçivit (32 de ani) a încheiat ieri filmările la cel mai important proiect tv al său de până acum, serialul „Dragoste infinită” (în original „Kara Sevda”), în care a fost implicat în ultimii doi ani.

„Am terminat ultima scenă din serial! Îmi va fi dor de tine, Kemal Soydere”, s scris Burak pe contul său de Facebook.

Actorul are acum timp să se relaxeze şi să pună la punct ultimele detalii legate de nunta cu actriţa Fahriye Evcen, despre care ne-a povestit într-un interviu pentru „TV Satelit”:

„Există o firmă care se ocupă de organizarea nunţii noastre în fiecare detaliu. Eu şi Fahriye începem să simţim apropierea celui mai frumos moment din viaţa noastră de până acum. Cu fiecare zi care trece, emoţiile sunt din ce în ce mai intense. Va fi un eveniment restrâns, intim”.

Ce se mai ştie despre nunta anului la turci

Pe 29 iunie, Burak şi Fahriye vor fi cununaţi civil de primarul Districtului Beșiktaș, care, în cadrul unei vizite, le-a oferit Cartea Districtului Beșiktaș, Burak imortalizând momentul într-o poză pe care a urcat-o pe Facebook.

Conform gecce.com, nunta celor doi va avea loc la Sait Halim Pasha, un conac otoman superb din secolul al XIX-lea, situat în „inima Bosforului”.

Pentru că, imediat după nuntă, Burak va începe filmările la pelicula „Kardeșim benim 2” (care va avea premiera în Turcia pe 24 noiembrie), cei doi viitori miri nu vor avea timp să petreacă luna de miere în Maldive, cum şi-ar fi dorit. Aşa că vor face o croazieră cu un vas de lux pe Marea Egee, anunţă milliyet.com.tr.

La nunta lui Burak nu va fi prezentă Neslihan Atagül, partenera sa din „Dragoste infinită”, susţin cei de la gecce.com. La rândul lor, nici Burak şi Fahriye nu au fost la nunta lui Neslihan cu actorul Kadir Doğulu, care a avut loc vara trecută. La vremea aceea, presa turcă, printre care şi publicaţia „Hurriyet”, a scris că adevăratul motiv ar fi fost că Burak şi Kadir sunt rivali din punct de vedere profesional. Mai mult, soţul lui Nihan ar fi fost deranjat de săruturile mult prea pasionale dintre actriţă şi Burak (declarat cel mai bun model din Turcia în 2003).

Serialul „Dragoste infinită” (difuzat la noi de Kanal D) se va termina în Turcia pe 21 iunie cu episodul 74. Atunci telespectatorii vor afla deznodământul poveştii de iubire atât de încercate dintre Kemal şi Nihan.

S-au terminat filmările la „Dragoste infinită”. Ce face acum Burak Özçivit (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton