Homepage  / Știri / Televiziune

„S.O.S. Mașini clasice” revine în grila National Geographic. Când începe sezonul 10 al seriei

„S.O.S. Mașini clasice” revine în grila National Geographic. Când începe sezonul 10 al seriei

de Andra Stana,

National Geographic va difuza din 5 mai un nou sezon al seriei S.O.S. Mașini clasice, care îi readuce în centrul atenției pe favoriții iubitorilor de mașini Fuzz Townshend și Tim Shaw. În al zecelea sezon, cei doi se vor ocupa de cele mai complicate restaurări de până acum.

S.O.S. Mașini clasice revine la National Geographic cu sezonul 10

National Geographic va difuza un nou sezon al seriei S.O.S. Mașini clasice, care îi readuce în centrul atenției pe favoriții iubitorilor de mașini Fuzz Townshend și Tim Shaw. În al zecelea sezon, cei doi vor continua să transforme vehiculele distruse în mașini de vis pentru proprietarii acestora, care nu bănuiesc nimic. Ocupând-se de cele mai dificile restaurări întâlnite, Tim și Fuzz reușesc să ofere cele mai emoționante momente de până acum.

Programul „S.O.S. Mașini clasice” revine cu și mai multe povești emoționante. Fuzz Townshend și Tim Shaw își continuă misiunea de a căuta mașini clasice cu proprietari merituoși. În episoadele din acest sezon, cei doi preiau cele mai complicate restaurări de până acum.

Programul difuzărilor noilor episoade din S.O.S. Mașini clasice

Rugină cronică, piese greu de găsit și motoare stricate se regăsesc în sezonul al zecelea ce prezintă multe povești pline de emoții. Fiat Uno Turbo din 1988, VW Corrado din 1992, Opel Manta GTE, Ford Escort MK2 RS2000 și Saab 900 Turbo din 1992 sunt doar câteva dintre bijuteriile pe roți care vor fi restaurate de Tim și Fuzz în al zecelea sezon al seriei „S.O.S. Mașini clasice”.

Noi episoade din al zecelea sezon al seriei „S.O.S. Mașini clasice” se vor difuza săptămânal începând de joi, 5 mai, de la ora 20:00.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton