Homepage  / Nu rata!

„Să-nceapă aventura” va avea propriul set de piese LEGO

„Să-nceapă aventura” va avea propriul set de piese LEGO

de Redactia Tvmania

„Să-nceapă aventura”, cunoscutul serial animat difuzat de Cartoon Network, va prinde viaţă sub forma pieselor LEGO® la începutul anului viitor, anunţul a fost făcut în cadrul Licensing Expo din Las Vegas. Fanii „Să-nceapă aventura” aşteaptă de acum cu nerăbdare să dețină propriul lor set LEGO®, concept creat de platforma de idei generate de fanii LEGO®.

Să-nceapă aventura

LEGO® Ideas este sursa a mii de concepte LEGO cu potențial de a deveni seturi LEGO. Fanii pieselor de construit din întreaga lume contribuie la programul Ideas care oferă modele uimitoare ce pot lua orice formă, de la vehicule și stații spațiale futuriste, la scene din filme celebre. Fanii sunt încurajați să voteze pe site-ul LEGOIdeas pentru conceptele lor preferate și, dacă există o idee care strânge 10.000 de voturi în perioada de selecție, aceasta intră în atenţia unui juriu LEGO, având şanse foarte mari să fie transformată într-un set real.

„«Să-nceapă aventura» este un brand excepţional, cu o bază de fani care acoperă atât copii, cât şi adulţi şi familii”, spune Pete Yoder, vice-preşedinte al Cartoon Network Enterprises. „Parteneriatul nostru cu LEGO Group oferă posibilitatea de a realiza un produs simbol, care va fi cu siguranţă râvnit de fani de toate vârstele”.

Cartoon Network şi LEGO Group au încheiat un parteneriat de lungă durată pentru a oferi copiilor divertisment variat şi de înaltă calitate pe fiecare platformă, prin seriale şi seturi speciale, cum ar fi: „Batman şi Liga dreptăţii”, „Războiul Stelelor”, „Ninjago: Maeştrii Spinjitzu”, „Mixeli”, și, cel mai recent, „Nexo Knights”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton