Homepage  / Știri

„Sabbagh în acțiune” va debuta pe 9 ianuarie

„Sabbagh în acțiune” va debuta pe 9 ianuarie

de Redactia Tvmania

Emisiunea de investigații va fi difuzată din 9 ianuarie, la Kanal D, în fiecare sâmbătă, de la 21.30.

Sabbagh in actiune la Roma

Aflat la Roma, pentru o operațiune ce va fi prezentată în curând telespectatorilor Kanal D, la „Sabbagh în acțiune”, Christian Sabbagh l-a întâlnit pe Al Bano Carrisi, celebrul cântăreț italian și ambasador al Organizației Națiunilor Unite împotriva traficului de droguri.

„Al Bano este un prieten al românilor și vorbește foarte frumos despre români și țara noastră oriunde merge în lume. Este și ambasador onorific al municipiului București, din 2009, și și-a luat această misiune foarte în serios”, a spus Christian Sabbagh.

Sabbagh si Al Bano la Roma

„Mă bucur că există în România o emisiune (n.r. – «Sabbagh in actiune») care va pune accentul și pe prevenirea consumului și traficului de droguri. În același timp, vreau să le transmit românilor sentimentele mele de gratitudine, am foarte mulți prieteni români, iubesc această țară minunată!”, a spus Al Bano.

Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească un interviu în exclusivitate cu celebrul artist italian, iar amănuntele despre operațiunea desfășurată la Roma vor fi prezentate în emisiunea de investigații „Sabbagh în acțiune”, ce va începe pe 9 ianuarie și va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la 21.30, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton