Homepage  / Vedete

Sabine Moussier (“Iubiri vinovate”) se recăsătoreşte cu un bărbat mai tânăr

Sabine Moussier (“Iubiri vinovate”) se recăsătoreşte cu un bărbat mai tânăr

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele Sabine Moussier (Bruna Cristo din “Iubiri vinovate”, Acasă) a fost cerută în căsătorie de mai tânărul ei iubit, Juan Manuel Pereyra, anunţă tvnotas.com.

Cei doi au mai fost împreună din 2008 până în 2010, iar în urmă cu câteva luni şi-au dat seama că încă mai au sentimente unul pentru celălalt şi că merită să-şi mai dea o şansă.

“Da, mi-a zis că vrea să se căsătorească cu mine, însă că nu vom face acest lucru până când cei doi copii ai mei (n.r. – Camila, de 13 ani, şi Braulio, de 7 ani) vor fi de acord”, a zis Sabine.

Actriţa în vârstă de 47 de ani nu are însă de ce să-şi facă griji. Copiii ei (rezultaţi în urma mariajului cu afaceristul Jorge Peralta) sunt încântaţi de Juan (30 de ani) şi de-abia aşteaptă ca mama lor să se căsătorească cu el.

Lui Sabine îi plac bărbaţii mai tineri decât ea. După ce a terminat relaţia cu tatăl copiilor ei, care a agresat-o fizic şi verbal de mai multe ori, ea a avut o aventură cu un model dominican mai tânăr decât ea cu 19 ani, pe nume Erick Sabater, de care s-a despărţit anul acesta.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton