Homepage  / Seriale / Seriale americane

„Sabrina: Între lumină și întuneric” se va încheia la Netflix cu sezonul patru

„Sabrina: Între lumină și întuneric” se va încheia la Netflix cu sezonul patru

de Redactia Tvmania

Sezonul patru al serialului Netflix de mare succes „Sabrina: Între lumină și întuneric”, care va fi lansat spre sfârșitul anului, va fi și ultimul al acestei producții, au anunțat recent oficialii platformei. Numeroșii fani ai serialului despre Sabrina Spellman (Kiernan Shipka), o adolescentă de 16 ani care trebuie să aleagă între lumea oamenilor și cea a vrăjitoarelor, se vor întâlni astfel pentru ultima oară cu eroii lor preferați.

Inspirat de seria omonimă de benzi desenate și lansat în octombrie 2018 ca spin-off al producției Netflix pentru adolescenți „Riverdale”, „Sabrina: Între lumină și întuneric” a avut mare succes, fiind lăudat în special pentru interpretarea protagonistei Kiernan Shipka (alături de care s-au regăsit Ross Lynch, Lucy Davis, Chance Perdomo, Michelle Gomez, Richard Coyle și Miranda Otto), dar și pentru atmosferă, regie și efecte vizuale. Un episod special de Crăciun a fost lansat pe 14 decembrie în același an, iar al doilea sezon a fost lansat în aprilie 2019. A urmat sezonul trei, lansat în ianuarie 2020.

După anunțul legat de ultimul sezon care va avea premiera la Netflix, creatorul serialului, Roberto Aguirre-Sacasa, a declarat că „lucrul la «Sabrina: Între lumină și întuneric» a fost o mare onoare și că întreaga distribuție, începând cu Kiernan Shipka, devenită preferata adolescenților, a fost o continuă bucurie”. El a mai adăugat: „Sunt mai mult decât recunoscător întregii echipe, de la scenariști, monteuri, asistenți de regie până la toți cei care s-au dedicat acestei povești, dar și partenerilor noștri de la Netflix, Warner Bros., Berlanti Television și Archie Comics, care ne-au permis să o spunem exact așa cum ne-am dorit, și cum și-o doreau și ei. Toți așteptăm cu nerăbdare sezonul patru”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton