Homepage  / Vedete străine

Ce sacrificii enorme a făcut Austin Butler pentru a-l interpreta pe Elvis Presley în filmui biografic „Elvis”

Ce sacrificii enorme a făcut Austin Butler pentru a-l interpreta pe Elvis Presley în filmui biografic „Elvis”
8

de Roxana Mirea,

Este nevoie de multe sacrificii pentru ca un actor să intre cu adevărat în pielea unui personaj... Dacă nu credeți, întrebați-l pe Austin Butler. Actorul în vârstă de 30 de ani joacă rolul legendei rock'n'roll Elvis Presley în viitorul film biografic al lui Baz Luhrmann, "Elvis" și recent a mărturisit ce sacrificii uriase a făcut pentru a intra în pielea lui Elvis Presley.

Ce sacrificii a făcut Austin Butler pentru a-l interpreta pe Elvis Presley

În timpul conferinței de presă de joi de la Festivalul de Film de la Cannes, Butler a recunoscut că s-a izolat de restul lumii într-o încercare disperată de a avea o interpretare impecabilă.

Practic, mi-am pus viața pe pauză timp de doi ani”, a spus Austin Butler. „Pur și simplu am absorbit tot ce am putut”.

Butler a cochetat cu ideea de a-și întrerupe viața personală în timp ce îl studia cu atenție pe autorul hitului „Hound Dog”. În cele din urmă, și-a dat seama că „a coborât în gaura de iepure a obsesiei„.

„I-am împărțit viața în perioade de timp în care puteam percepe diferențele în modul în care vocea și mișcările sale s-au schimbat de-a lungul anilor și am petrecut doi ani studiind, încercând să îi găsesc umanitatea cât mai bine prin asta„, a explicat Butler, potrivit Page Six.

Lucrul complicat este că îl vezi pe Elvis ca pe o icoană sau ca pe un tapet al societății, iar găsirea unei modalități de a îndepărta toate astea și de a descoperi natura umană a lui, care era mai profundă decât toate acestea, asta a fost fascinant pentru mine.

Austin Butler, încântat să fie protagonistul filmului „Elvis”

Dar nu totul a fost ușor pentru Butler. Actorul a declarat că anumite „așteptări nerealiste” i-au împiedicat succesul la început, vorbind despre provocările fără precedent din timpul filmărilor.

Când am început, mi-am pus aceste așteptări nerealiste că, într-un fel, dacă muncesc suficient de mult, aș putea să-mi fac fața identică cu cea a lui Elvis”, a declarat Butler. „Și că ochii mei vor arăta exact ca cei ai lui Elvis și că nimeni nu va putea face diferența”.

Ce-sacrificii-a-facut-Austin-Butler-pentru-a-l-interpreta-pe-Elvis-Presley-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În ciuda provocărilor, Butler a spus că experiența a fost „bucuria vieții mele”. Și se poate spune că familia lui Presley nu a fost deloc dezamăgită de prestația lui Butler.

Văduva cântărețului, Priscilla Presley, a zburat la Cannes pentru a-și da oficial aprobarea, în timp ce fiica Lisa Marie și nepoata Riley Keough l-au lăudat pe Butler pentru o interpretare remarcabilă.

„Pur și simplu mi-au dat lacrimile pentru că nu a existat niciodată o persoană pe care să o fi întâlnit și pe care să o iubesc mai mult decât pe Elvis. Am trăit cu el timp de trei ani”, a spus Butler.

Sentimentul de a-i face dreptate, de a-i face dreptate moștenirii sale și de a da viață acestui om extraordinar și de a-i face mândri pe Lisa Marie, Priscilla și Riley, precum și întreaga familie… nu aș putea fi mai bucuros și mă simt peste măsură de bine.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton