Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek a fost căsătorită cu forța de către familia ei. „M-au târât la starea civilă”

Salma Hayek a fost căsătorită cu forța de către familia ei. „M-au târât la starea civilă”
9

de Roxana Mirea,

Salma Hayek a dezvăluit că n-a știut că urmează să se căsătorească decât în ziua nunții. Actrița avea „fobie” de căsătorie, așa că familia ei a orchestrat totul pentru a o determina pe Salma să se căsătorească cu miliardarul francez François-Henri Pinault.

Salma Hayek, căsătorită cu forța

Salma Hayek spune că „nici măcar nu a știut” că se căsătorește până în ziua nunții sale, descriind ceremonia de la starea civilă drept o „intervenție” pusă în scenă de familia ei.

Aveam o fobie față de căsătorie”, a mărturisit actrița, în articolul de copertă al revistei Glamour, ediția din februarie. „Nici măcar nu știam că mă voi căsători în acea zi. A fost ca o intervenție“, continuă ea. „Pur și simplu m-au dus la starea civilă. Părinții mei, fratele meu, toți s-au aliat împotriva mea.”

Hayek s-a căsătorit cu miliardarul francez François-Henri Pinault de Ziua Îndrăgostiților, în 2009. Cei doi au o fiică, Valentina, în 2007. Aceasta are acum 15 ani.

Salma Hayek a precizat că nunta ei la starea civilă nu a fost o alegere făcută din dorința de simplitate. „Motivul pentru care a fost o nuntă la tribunal a fost pentru că ei m-au târât acolo”, spune ea. „Eram emoționată. Și apoi, după aceea, a fost o masă la casa părinților lui. Soacra mea, care este persoana cu cel mai bun gust atunci când vine vorba de distracție, făcuse deja prânzul. Nu am avut de ales.”

Actrița și-a spus povestea în cadrul emisiunii „The Kelly Clarkson Show” de joi, precizând că de atunci s-a căsătorit de patru ori cu Pinault.

2020 Annual Palm Springs International Film Festival Film Awards Gala – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Salma Hayek s-a căsătorit de patru ori cu François-Henri Pinault

„Nu am divorțat niciodată”, a spus ea, explicând că, după ce și-a depășit teama inițială, au continuat să o inspire noi idei de nuntă.

După aceea, mi-am zis: ‘Bine, îmi cam place că sunt căsătorită acum. Vreau să petrec!’”, a spus ea. Totuși, după prima petrecere de nuntă, Hayek a spus că ea și Pinault au organizat o a treia petrecere, deoarece nu i-a plăcut tortul de la a doua. Pentru a patra oară, familia lor a surprins cuplul cu o revenire la locul celei de-a treia ceremonii, pentru ca ei să se căsătorească cu toți cei dragi în jurul lor.

În mod clar, uniunea s-a dovedit a fi un succes. Acum, sfaturile de căsătorie ale lui Hayek ar putea suna la fel de neconvențional ca și nunta ei. „Plictiseala este subestimată”, spune ea pentru Glamour. „Nu am înțeles acest lucru pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, ajută și faptul că ne-am întâlnit mai târziu în viață. Este în regulă să nu faceți nimic și să fiți împreună; uneori, să împărțiți un spațiu și să vă faceți propriile lucruri în liniște, cu conectivitate și atenție – ‘Pot să-ți aduc o ceașcă de ceai?’ – este suficient. Sunt lucruri mici și simple.”

Simplitatea a ajutat-o să îmbătrânească cu grație, spune ea. „Credeam că îmbătrânirea înseamnă că nu voi mai lucra; acum lucrez. Am crezut că a îmbătrâni poate înseamnă că nu mai ești îndrăgostit; eu sunt îndrăgostită. Nu simt că mi-am pierdut flexibilitatea sau agilitatea sau chiar puterea. Trebuie să spun că mi s-a părut frumos să îmbătrânesc alături de cineva.”

Salma Hayek joacă acum în „Magic Mike’s Last Dance”, alături de Channing Tatum, al treilea și ultimul film din franciza „Magic Mike”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton