Homepage  / Articole

Salma Hayek ar putea juca în noul „Dallas”

Salma Hayek ar putea juca în noul „Dallas”

de Redactia Tvmania

Starul din „Dallas” Larry Hagman are planuri mari pentru rolul lui J.R. Ewing. Pentru noua serie, care îşi începe difuzarea la americani în luna iunie, el le-a cerut producătorilor să o convingă pe Salma Hayek să se alăture distribuției.

Deși e trecut de 80 de ani, Larry Hagman s-a gândit că starul mexican ar fi elementul cheie, perfect capabil să încingă atmosfera la Southfork Ranch. Ba chiar ar visa ca personajul jucat de Salma să se îndrăgostească de J.R.

„Larry speră ca noul serial să îi atragă și pe actorii tineri. El nu vrea ca serialul să se bazeze doar pe jocul vechilor staruri, cum ar fi Patrick Duffy sau Linda Gray. În topul listei sale de invitați speciali se află Salma Hayek. El crede că Salma va crește audiența”, a spus o sursă citată de National Enquirer.

În octombrie anul trecut, Hagman a fost diagnosticat cu cancer. Medicii au spus că este vorba de o formă tratabilă, iar sursele spun chiar că venirea lui Salma în distribuție i-ar face mult bine bătrânului actor.

Miss Ellie (Barbara Bel Geddes) va fi onorată în serial

J.R., Sue Ellen, Bobby, Ray, Cliff și Lucy vor face parte din distribuția noii serii „Dallas”. Ei îi vor onora amintirea lui Barbara Bel Geddes, care și-a pierdut viața în 2005.

„Barbara (care a jucat-o pe Miss Ellie) este o parte din istoria noastră și este important pentru mine să îi aduc un omagiu”, a spus Patrick Duffy, citat de tvguide.com.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton