Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek, apariție spectaculoasă în costum de baie pentru promovarea filmului „House of Gucci”

Salma Hayek, apariție spectaculoasă în costum de baie pentru promovarea filmului „House of Gucci”
7

de Roxana Mirea,

Salma Hayek, apariție spectaculoasă în costum de baie pentru promovarea filmului „House of Gucci”. Salma Hayek, în vârstă de 55 de ani, o interpretează pe Pina Auriemma în filmul „House of Gucci”, regizat de Ridley Scott. Recent, celebra acțiță și-a încântat fanii după ce a publicat o fotografie cu ea în costum de baie, pe Instagram. Respectiva imagine este menită să promoveze pelicula „House of Gucci”, care a  avut premiera la începutul lunii noiembrie.

Salma Hayek, în costum de baie pentru a promova „House of Gucci”

Salma Hayek s-a îmbrăcat într-un un costum de baie dintr-o singură piesă, cu scopul de a promova filmul „House of Gucci”, care a avut premiera la începutul lunii noiembrie. Pelicula deja a primit numeroase recenzii pozitive, iar din distribuție, pe lângă Salma Hayek, mai fac parte și Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons și Al Pacino.

Fanii Salmei au apreciat fotografia cu ea în costmul de baie sexy. „Nu e garderoba mea pentru House of Gucci, dar o recomand cu căldură”, a scris actrița pe Instagram.

Doamne, ai milă!”, „Sânii ei sunt mai mari cu fiecare an care trece”, „Asta va rupe internetul”, „Continuă să strălucești, regino” sau „Arăți minunat, Salma”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Salma Hayek face senzație de fiecare dată când apare îmbrăcată în costumul de baie și a mărturisit că arată așa de bine în ținutele de plajă pentru că sânii ei continuă să crească.

Sunt una dintre acele femei căreia, dacă ia în greutate, rămâne însărcinată sau e la menopauză, îi cresc sânii continuu”, a spus Salma în vara acestui an.

Salma Hayek, a strălucit la premiera „House of Gucci”

Într-un interviu din februarie 2021 pentru Entertainment Tonight, Salma Hayek a declarat că ea consideră fotografiile în care apare în costum de baie ca fiind „eliberatoare”.

La premiera „House of Gucci” de săptămâna trecută, Salma a purtat ceva mai formal. De-a lungul turneului de presă, ea a purtat o serie de ansambluri la modă potrivite, de la o rochie aurie strălucitoare până la una cu aspect de catifea – toate de la casa de modă italiană, desigur.

Salma-Hayek-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Faptul că Salma Hayek joacă în „House of Gucci” nu este singura ei legătură cu casa de lux, deoarece ea este și căsătorită cu François-Henri Pinault, președintele și CEO-ul companiei-mamă Gucci, Kering.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton