Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek, într-o rochie extrem de transparentă la premiera „Magic Mike: Ultimul dans”. Reacția lui Channing Tatum

Salma Hayek, într-o rochie extrem de transparentă la premiera „Magic Mike: Ultimul dans”. Reacția lui Channing Tatum

de Roxana Mirea,

Salma Hayek nu a lăsat prea mult loc imaginației atunci când a ajuns miercuri la premiera din Miami a filmului „Magic Mike: Ultimul dans” / „Magic Mike's Last Dance”, alături de colegul ei de scenă Channing Tatum. Actrița, în vârstă de 56 de ani, a strălucit pe covorul roșu într-o rochie neagră îndrăzneață, din plasă, care i-a pus în evidență corpul de invidiat.

Salma Hayek, strălucitoare la premiera filmului „Magic Mike: Ultimul dans”

Salma Hayek a strălucit pe covorul roșu de la premiera filmului „Magic Mike: Ultimul dans” / „Magic Mike’s Last Dance”, într-o rochie neagră și extrem de transparentă. Într-un interviu pentru ET, Channing Tatum s-a emoționat puțin când a fost întrebat despre cât de uimitor arată Salma Hayek în realitate – mai ales în rochia neagră, transparentă.

Nu comentez nimic despre această situație”, a spus Tatum, încercând din răsputeri să nu roșească. „Nu am niciun comentariu… Rochia se comentează singură.”

„Magic Mike’s Last Dance” îl urmărește pe Mike Lane, interpretat de Channing Tatum, care întâlnește și apoi își arată abilitățile sale speciale unei bogătașe din lumea mondenă, interpretată de Salma Hayek.

În trailerul lansat în noiembrie, Mike apare în timp ce îi oferă un dans în poală remarcabil personajului interpretat de Salma, ceea ce o inspiră pe aceasta să îi ceară dansatorului să i se alăture la Londra cu o ofertă pe care el nu o poate refuza.

Am spus: ‘Ce-ar fi dacă am face o situație de genul Pretty Woman inversată?’” a spus Tatum despre procesul de dezvoltare a poveștii pentru cel mai recent film al francizei „Magic Mike”. „Și dintr-o dată, rolurile s-au inversat.”

În film, personajele lui Tatum și Hayek au un fel de chimie instantanee, iar actorul a spus că acest lucru se datorează faptului că Salma este un icon, iar restul romantismului de pe ecran a venit în mod natural. În ceea ce privește filmul în sine, Tatum a recunoscut că acesta va avea un aer diferit față de filmele anterioare și o distribuție în mare parte diferită.

Sper că veți fi mulțumiți, nu știu, nu pot garanta satisfacția”, a spus Tatum râzând. „Să spunem doar că sunt mici ouă de Paște, sunt mici ouă amuzante, dar cred că este o experiență complet nouă.”

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton