Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek și fiica ei au strălucit pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2023. Ce schimbare de look și-a făcut Valentina

Salma Hayek și fiica ei au strălucit pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2023. Ce schimbare de look și-a făcut Valentina
6

de Roxana Mirea,

Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani, și fiica ei, Valentina, în vârstă de 15 ani, au strălucit pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2023. Cele două au avut o apariție de senzație și au atras privirile tuturor. În plus, decolteul actriței a fost și de data asta, imposibil de ignorat.

Salma Hayek și fiica ei, pe covorul roșu de la Premiile Oscar 2023

Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani, și fiica ei în vârstă de 15 ani, Valentina, au format un duo uimitor în rochii Gucci asortate, în timp ce au pășit pe covorul roșu, care a fost de fapt de culoarea șampaniei, de la Premiile Oscar 2023.

 Actrița din „Magic Mike’s Last Dance” a purtat o rochie acoperită cu paiete arămii. Hayek a avut părul ondulat și un machiaj impecabil. Decolteul ei a fost, și de data asta, imposibil de ignorat. În ceea ce o privește pe Valentina, aceasta a fost îmbrăcată într-o rochie roșie, fără bretele. Desigur, ea și-a făcut și o schimbare de look. Valentina și-a vopsit părul într-o nuanță de blond deschis.

10120 – Photocall de la 95ème édition de la cérémonie des Oscars à Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Valentina – al cărei tată este soțul miliardar al lui Hayek, François Henri Pinault – și-a purtat părul blond în valuri pline de farmec, asemenea mamei sale. A purtat o geantă Gucci argintie și a adăugat accesorii strălucitoare cu diamante, inclusiv un colier subțire tip tenis și cercei strălucitori.

Aceasta este a doua oară în ultimele luni când adolescenta i s-a alăturat mamei sale la un eveniment public. În februarie, Hayek le-a adus pe Valentina și pe fiica vitregă Mathilde, în vârstă de 22 de ani, la prezentarea Gucci din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, adolescenta și mama ei purtând amândouă nuanțe de albastru.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton