Homepage  / Vedete străine

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a recunoscut că a înșelat: „Am fost prins. Sunt prost”

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a recunoscut că a înșelat: „Am fost prins. Sunt prost”

de Redactia Tvmania

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, a recunoscut că îi este greu să rămână fidel. Dovadă o face și faptul că a fost părăsit înainte de a se căsători de actrița Sangeeta Bijlani, după 10 ani de relație.

Salman Khan și Sangeeta Bijlani au fost parteneri și la un pas să ajungă în fața altarului. Însă, într-un final, s-au despărțit. Femeia a renunțat la carieră în Bollywood, dar a rămas într-o relație de prietenie cu actorul care, în prezent, are o relație cu Iulia Vântur, scrie cancan.ro.

Într-un interviu pentru Times of India, Sangeeta Bijlani spunea că niciodată nu va dispărea iubirea dintre parteneri, acesta fiind secretul prietenei pe care o are și în prezent cu cel care i-a fost infidel.

„Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”, spunea recent fosta actriță de la Bollywood.

Salman Khan a recunoscut că a fost infidel

Actorul indian se pregătea de nuntă, însă totul a fost anulat. Invitațiile erau printate și gata să fie trimise apropiaților, scrie libertatea.ro.

„A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite”, a spus Salman Khan. În cadrul interviului, iubitul Iuliei Vântur a fost întrebat dacă a fost prins că a înșelat-o pe Sangeeta Bijlani. Vedeta a încercat să evite răspunsul la început și a declarat: „Da, cam așa ceva. (…) Am fost prins. Sunt prost”. Imediat după răspunsul oferit, Salman Khan a schimbat subit subiectul și a spus: „Despre ce vorbești?”.

Aproape un deceniu cu Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de aproape un deceniu. Povestea de iubire pe care o are cu starul indian a făcut-o pe românca noastră să se concentreze mai mult pe cariera muzicală. Totodată, familiile lor se înțeleg foarte bine chiar dacă sunt la o distanță de câteva mii de kilometri.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton