Homepage  / Vedete româneşti

Salman Khan și Iulia Vântur, apariție rară împreună. Cum au fost surprinși după 9 ani împreună

Salman Khan și Iulia Vântur, apariție rară împreună. Cum au fost surprinși după 9 ani împreună

de Redactia Tvmania

ulia Vântur și Salman Khan sunt din nou un cuplu! Cei doi au fost surprinși împreună la comemorarea prietenului lor, Wajid Khan, răpus de Covid anul trecut!

Deși formează un cuplu de nouă ani, aparițiile publice ale Iuliei Vântur alături de Salman Khan pot fi numărate pe degete. Cei doi evită să se afișeze împreună și vorbesc extrem de rar despre relația lor. Însă, familia și prietenii apropiați nu sunt privați de prezența lor ca și cuplu.

Salman Khan a participat la o petrecere organizată în onoarea artistului Wajid Khan, răpus anul trecut, în vară, de Covid-19. Renumitul actor indian i-a adus un omagiu amicului său, Wajid Khan, scrie click.ro.

Momentul a fost filmat chiar de fratele artistului, care a publicat un filmuleț plin de emoție, cu pomenirea regretatului artist în mediul virtual. Cei doi apar în timp ce se pregătesc să deguste din tortul aniversar, comandat pentru regretatul Wajid Khan, decedat la vârsta la 43 de ani. Surpriză însă! Pe filmare, chiar lângă Salman Khan, apare și Iullia Vântur, iubita celebrului actor de la Bollywood.

Sajid Khan a publicat pe Instagram o filmare din momentul tăierii tortului, alături de un mesaj emoționant pentru fratele său: ‘Te iubim, Wajid. Lumea te iubește’.

Wajid Khan a cântat și a compus, ca parte a duo-ului Sajid-Wajid, mai multe albume pentru filmele lui Salman Khan, printre care se numără: Dabangg’, Wanted’ și Partner’.

https://www.youtube.com/watch?v=RUCFD2-x-Rg&feature=emb_title&ab_channel=FunnyAndViralVideoUpload

Iulia Vântur, mesaj emoționant după moartea artistului

Iulia Vântur a fost afectată de moartea lui Wajid Khan, pe care a avut ocazia să-l cunoască prin intermediul iubitului ei. Iulia Vântur a transmis un mesaj emoționant în memoria regretatului director muzical, imediat după aflarea veștii.

‘Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai.

Odihnește-te în pace și dragoste #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness)’, a scris Iulia Vântur, anul trecut, pe contul său de Instagram.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton