Homepage  / Seriale / Seriale americane

Probleme la Fraser’s Ridge! Sam Heughan, detalii despre sezonul 6 din „Outlander” / „Străina”. „Războiul se apropie”

Probleme la Fraser’s Ridge! Sam Heughan, detalii despre sezonul 6 din „Outlander” / „Străina”. „Războiul se apropie”

de Roxana Mirea,

Cu siguranță, fanii serialului „Outlander” / „Străina” așteaptă cu nerăbdare lansarea sezonului 6. Sam Heughan a dezvăluit câteva detalii interesante despre acest sezon și a vorbit despre conflictele cu care se va confrunta Jamie, personajul lui. Serialul „Outlander” / „Străina” este o adaptare după seria cu același nume scrisă de Diana Gabaldon.

Când va fi lansat sezonul 6 din „Outlander” / „Străina”

Chiar dacă sezonul 6 din „Outlander” / „Străina” s-a lăsat destul de mult așteptat, au fost, totuși, dezvăluite informații despre acțiunea din episoadele care vor fi lansate la începutul anului 2022. În New York, la evenimentul Comic-Con, vedetele serialului au oferit câteva informații despre sezonul 6. În plus, Sam Heughan, actorul care-l interpretează pe Jamie Fraser, a oferit câteva detalii specifice, potrivit publicației Express.  

Nu a trecut mult timp de când fanii „Outlander” au putut arunca un ochi la primele imagini din sezonul 6, atunci când Starz a lansat primul trailer. Trailerul a fost oarecum vag, dar a stabilit care vor fi pionii principali din acest sezon, dar și care vor fi locațiile.

Desigur, în centrul acțiunii se va afla, încă o dată, Jamie, care va trebui să suporte povara de a proteja un întreg oraș, având în vedere că urmează Războiul de Independență al Statelor Unite ale Americii. Acesta nu va fi singurul lucru care îl va îngrijora pe Jamie întrucât sezonul 6 se anunță a fi cel mai întunecat capitol de până acum, fiind bazat pe al șaselea volum al seriei „Outlander”: „A Breath of Snow and Ashes” / „Prin zăpadă și cenușă”. Acțiunea din acest volum este centrată asupra noilor veniți la Fraser’s Ridge și asupra modului în care trădarea și crima îi afectează pe fiecare membru al micii comunități.

Sam Heughan, detalii despre sezonul 6 din „Outlander” / „Străina”

Desigur, din toată această acțiune va face parte și Claire, interpretată de Caitriona Balfe, care va fi prinsă în mijlocul conflictului, asemenea soțului ei.

Cred că Jamie și Claire au petrecut mult timp construind această comunitate. Cred că asta este seria în care vedem cum se dezintegrează. Jamie a salvat-o pe Claire, dar cred că ea nu a trecut peste acea traumă (n.r. se referă la răpirea lui Claire din sezonul 5). Jamie este foarte conștient de asta și este cu ochii pe ea, iar aceste fisuri încep să iasă la suprafață nu numai pentru ei, ci și pentru restul locuitorilor din Fraser’s Ridge”, a spus Sam Heughan.

Războiul se apropie, cum mereu pare s-o facă, dar suntem conștienți și Jamie trebuie să calce o linie fină în ceea ce privește loialitatea sa. Știe că este de partea taberei greșite, cu britanicii, și că va trebui să schimbe tabăra la un moment dat. Este foarte greu pentru el pentru că Jamie este tras în ambele direcții”, a mai declarat Sam Heughan.

Sam Heughan / Sursa Foto: hepta

Sam Heughan, despre personajul lui din Outlander, Jamie

Întorcându-ne la trailer, soldații englezi sunt văzuți venind în Fraser’s Ridge, amenințând stabilitatea orașului. Până acum în serial, orașul a fost loial britanicilor, deși, așa cum a insinuat Sam Heughan, acest lucru poate fi pe cale să se schimbe.

Este posibil să existe schimbă în serial comparativ cu acțiunea din carte. Totuși, acest lucru nu este neapărat o surprinză pentru că au mai existat, de-a lungul timpului, astfel de schimbări. Cu toate acestea, intriga principală va rămâne aceeași, ducând la unele conflicte inevitabil devastatoare în sezonul șase.

Sezonul 6 din „Outlander” / „Străina” va avea premiera la începutul lui 2020. Cum filmările pentru sezonul șase, programate să aibă loc în primăvara anului 2020, au fost ținute în loc de pandemie, aceste noi episoade vin mai târziu decât ar fi sperat fanii. Totuși, vestea bună este că va exista și un sezon 7 și că așteptarea va fi mult mai scurtă.

În cazul în care nu ați făcut-o până acum, puteți urmări primele 5 sezoane din „Outlander” pe Netflix.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton