Homepage  / Vedete străine

Sam Heughan, dezvăluiri despre viața sentimentală. Cine este femeia alături de care a fost surprins în ipostaze tandre

Sam Heughan, dezvăluiri despre viața sentimentală. Cine este femeia alături de care a fost surprins în ipostaze tandre
9

de Roxana Mirea,

Recent, Sam Heughan, actorul principal din „Outlander”, a fost invitat în emisiunea „The Drew Barrymore Show”. Aici, Sam Heughan, în vârstă de 41 de ani, a făcut noi declarații referitoare la viața lui sentimentală. Ce a răspuns Sam Heughan când Drew Barrymore l-a întrebat direct dacă este singur.

Sam Heughan, despre viața lui sentimentală

Sam Heughan este foarte discret atunci când vine vorba de viața lui personală. Totuși, la un moment dat, el a spus că în viața lui nu este loc și pentru o iubită, având în vedere că nu are foarte puțin timp liber. Recent, protagonistul din serialul „Outlander” a fost invitat în emisiunea „The Drew Barrymore Show”, unde gazda emisiunii l-a întrebat dacă are sau nu o iubită.

Inițial, Sam Heughan e evitat să ofere un răspuns clar și a spus doar: „Wow, de ce întrebi?”

Drew Barrymore i-a explicat că a auzit anterior că el „vrea să pună cariera pe primul loc și să pună romantismul pe bancheta din spate”. Ea l-a întrebat: „Este încă adevărat?”

Sam nu a oferit un răspuns clar, dar a dat de înțeles că este deschis să aibă o relație sentimentală cu cineva.

Nu am spus niciodată asta. Nu cred, Drew Barrymore, dar eu… Este cert că job-ul este cuprinzător și că petrecem foarte mult timp pe platourile de filmare și la muncă, așa că… Dar, da, sunt deschis la… ceva”, a răspus Sam Heughan.

Publicul a izbucnit în urale, în timp ce actorul din „Outlander” a râs și a adăugat: „Nu sunt sigur pentru ce spun că sunt deschis, dar sunt deschis.”

Sam Heughan, presupusă relație cu modelul Monika Clarke

Declarațiile lui Sam Heughan vin după ce a fost surprins de paparazzi în timp ce lua masa la Café Select din cartierul Soho, din New York, împreună cu modelul Monika Clarke. Inițial, părea că este o simplă ieșire în oraș între doi prieteni, dar apoi Sam și Monika au fost fotografiați în timp ce se sărutau.

După ce au luat masa de prânz, actorul și partenera lui au plecat împreună și s-au bucurat de o plimbare plăcută prin cartier. La un moment dat, Sam nu a mai ținut cont de paparazzi și și-a pus brațul în jurul partenerei sale în timp ce se plimbau.

Sam-Heughan-in-ipostaze-tandre-cu-o-femeie-misterioasa-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Nu se știe cum a întâlnit-o actorul pe Monika, dar el a spus în trecut că îi este greu să se angajeze într-o relație deoarece este foarte dedicat carierei sale.

Cu siguranță, relațiile sunt dificile atunci când lucrezi în Scoția 10 luni pe an. Călătoresc mult și atunci când am timp liber, încerc să fac alte proiecte, așa că pe primul loc este cariera mea”, a spus el pentru Inquirer în ianuarie 2020.

Toată cariera mea, nu doar Outlander, ci ca actor, am pus întotdeauna asta pe primul loc. Este greu când călătorești mult. În cele din urmă, voi găsi pe cineva”, a spus el.

Sursa Foto: profimedia, hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton