Homepage  / Vedete străine

Sam Heughan, în ipostaze tandre cu o femeie misterioasă. Cum a fost surprins actorul din „Outlander”

Sam Heughan, în ipostaze tandre cu o femeie misterioasă. Cum a fost surprins actorul din „Outlander”
8

de Roxana Mirea,

În timp ce fanii serialului „Outlander” și-au petrecut weekendul savurând premiera sezonului șase, Sam Heughan, care interpretază rolul lui Jamie, a fost surprins în compania unei femei misterioase. Ei bine, la început, totul părea a fi o ieșire în oraș între doi prieteni, dar apoi a urmat sărutul, iar imaginile vorbesc de la sine.

Sam Heughan, în ipostaze tandre cu o femeie misterioasă

Săgeata lui Cupidon pare că l-a lovit și pe Sam Heughan, protagonistul serialului „Outlander”. De-a lungul timpului, actorul scoțian în vârstă de 41 de ani a fost foarte discret când a venit vorba de viața lui personală. Fanii lui – sau mai bine zis fanele – s-au întrebat dacă nu cumva există o femeie în viața actorului, iar imaginile surprinse recent de paparazzi vorbesc de la sine.

Sam-Heughan-in-ipostaze-tandre-cu-o-femeie-misterioasa-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Sam Heughan a fost văzut în timp ce lua masa la Café Select din cartierul Soho, din New York, împreună cu o femeie misterioasă. Chiar dacă unele imagini sugerează că nu era nimic mai mult decât o ieșire în oraș între doi prieteni, apoi ei au fost surprinși sărutându-se. Cert este că Sam Heughan și presupusa lui iubită nu păreau a acorda atenție privirilor din jur.

După ce au luat masa de prânz, actorul și partenera lui au plecat împreună și s-au bucurat de o plimbare plăcută prin cartier. La un moment dat, Sam nu a mai ținut cont de paparazzi și și-a pus brațul în jurul partenerei sale în timp ce se plimbau.

Sam Heughan, despre viața sentimentală

Nu există o confirmare oficială a faptului că femeia misterioasă este iubita lui Sam Heughan, însă imaginile vorbesc de la sine. Cert este că între cei doi este clar ceva mai mult decât o simplă relație de prietenie. De-a lungul timpului, actorul din „Bloodshot” a fost discret în legătură cu viața lui personală și există șanse mici ca acest lucru să se schimbe acum.

Anterior, el a declarat că este mai interesat să se concentreze asupra carierei sale decât să își găsească o iubită. Acesta a menționat că este atât de ocupat, încât în viața lui nu ar fi loc și pentru o femeie cu care să aibă o relație serioasă.

Cu siguranță, relațiile sunt dificile atunci când lucrezi în Scoția 10 luni pe an. Călătoresc mult și atunci când am timp liber, încerc să fac alte proiecte, așa că pe primul loc este cariera mea. Poate voi găsi pe cineva în cele din urmă”, a spus el pentru Inquirer în ianuarie 2020.

Sursa Foto: profimedia, hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton