Homepage  / Seriale

Sam Heughan, veste proastă pentru fanii Outlander. Ce se întâmplă cu sezonul 7

Sam Heughan, veste proastă pentru fanii Outlander. Ce se întâmplă cu sezonul 7

de Roxana Mirea,

Având în vedere modul în care s-a încheiat sezonul 6 din „Străina” / „Outlander”, fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul 7. Filmările sunt în toi, iar Starz a publicat mai multe imagini de la filmări pe pagina oficială de Instagram a serialului. Totuși, Sam Heughan vine cu vești proaste pentru fanii „Outlander”, care sunt nerăbdători să vadă cum va decurge povestea dintre Jamie și Claire.

Sam Heughan, despre filmările pentru sezonul 7 din „Outlander”

Sam Heughan a venit cu o veste proastă pentru fanii serialului „Străina” / „Outlander”, care așteaptă cu nerăbdare să afle cum va continua povestea dintre Jamie și Claire, având în vedere sfârșitul destul de brusc al sezonului 6.

Sezonul 7 era așteptat să se lanseze la sfârșitul anului 2022 sau începutul anului 2023, însă Sam Heughan, actorul care îl interpretează pe Jamie Fraser, a mărturisit că nu vor fi gata la timp. Sezonul 6 a avut doar 8 episoade, așa că sezonul 7 va avea 4 episoade în plus.

Filmăm al șaptelea sezon și timpul se scurge cu repeziciune. Parcă am început ieri, dar deja suntem la al șaselea episod. Acest sezon va dura ceva timp, este un mega-sezon de 18 episoade, așa că probabil nu vom termina până în martie sau februarie anul viitor. Este foarte mare cel de anul acesta pentru că a trebuit să reducem sezonul anterior cu șase episoade din cauza pandemiei. În plus, colega  [Caitríona Balfe] era însărcinată, așa că l-am mutat”, a mărturisit Sam Heughan despre sezonul 7 din „Outlander” într-un interviu pentru Esquire.

Sam Heughan știe cum se va încheia Outlader

Sam Heughan a mărturisit că Diana Gabaldon, autoarea seriei de cărți, i-a dezvăluit cum se va termina povestea dintre Jamie și Claire. Ei bine, actorul spune că a jurat să păstreze secretul, așa că nu i-a povestiti nici Caitríonei, actrița care o interpretează pe Claire.

„Diana Gabaldon [scriitoarea seriei de cărți] mi-a dezvăluit de fapt cum se va termina totul. Mi-a trimis prin e-mail ultimele câteva pagini din ceea ce va fi ultima carte, cred că în primele săptămâni de filmare, și cred că nimeni altcineva nu le-a mai văzut, în afară de un alt producător executiv. Nici măcar Caitríona nu a văzut paginile, iar eu am jurat să păstrez secretul”, a dezvăluit Sam.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton