Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sam Heughan și Graham McTavish, din „Străina”, pregătesc un serial documentar

Sam Heughan și Graham McTavish, din „Străina”, pregătesc un serial documentar

de Redactia Tvmania

Sam Heughan și Graham McTavish, interpreții lui Jamie Fraser, respectiv Dougal MacKenzie din celebrul și îndrăgitul serial „Străina” ne invită cu entuziasm să-i însoțim într-un palpitant serial documentar despre Scoția, anunță tvline.com. 

Cei doi actori vor putea fi văzuți împreună în serialul documentar „Men in Kilts”, produs de New Starz. Episodul opt al acestuia, intitulat „Men in Kilts: A Roadtrip With Sam and Graham”, tocmai a primit undă verde de la compania finanțatoare și se află deja în pre-producție, dar nu are încă stabilită o dată de lansare. 

Această producție de călătorie creată de doi scoțieni le va prilejui fanilor serialului „Străina” întâlnirea cu doi dintre actorii lor preferați în alt context decât erau obișnuiți. Sam și Graham vor fi gazdele acestei aventuri vizuale, invitându-i pe cei dornici să cunoască Scoția în ceea ce ei numesc „o celebrare a istoriei și culturii” țării lor natale. În călătoriile lor, ei se vor întâlni cu artizani și experți scoțieni din diverse domenii și vor fi mai mult decât ghizi pentru cei care îi privesc și vor să fie părtași la emoțiile lor. 

Printre locurile prin care Sam și Graham îi invită pe spectatori se află Glencoe, loc aflat în inima Scoției, apoi Inverness, scenă a unui masacru intrat în istorie, pentru ca apoi să se ajungă la Culloden, câmpul de bătălie pe care fanii serialului „Străina” îl cunosc foarte bine și care marchează o întorsătură decisivă a cursului istoriei, care a modelat granițele Scoției în forma în care le cunoaștem astăzi. 

„Curiozitatea și entuziasmul lui Sam și Graham față de peisajele pe care le întâlnesc și față de de poveștile pe care le află din fiecare loc din inima Scoției transformă seria documentară «Men in Kilts: A Roadtrip With Sam and Graham» într-un veritabil șir de revelații pentru public”, a declarat Christina Davis, recent numită președintele diviziei de producții originale a companiei Starz.

„Serialul conferă context și consistență vieții din Scoția și istoriei sale, întrețesute ca stofa ecosez pentru care aceasta este deja faimoasă în toată lumea, așa că abia așteptăm să pornim la drum alături de asemenea prieteni grozavi”, a mai adăugat ea. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton