Homepage  / Nu rata!

Sâmbătă, e „Deschis la distracție”

Sâmbătă, e „Deschis la distracție”

de Redactia Tvmania

Sâmbătă, 17 octombrie, în noua ediție a show-ului „Deschis la distracție”, faimosul burlac Bogdan Vlădău și colegul său Raul Popa au parte de o surpriză de proporții din partea prezentatorului Vlad Baba.

Provocarea lansată de acesta constă într-o probă mai atipică: concurenții trebuie să desfacă sutiene cât mai multe, în doar 60 de secunde. După o demonstrație de îndemânare a câtorva pensionari, vine și rândul lui Bogdan Vlădău și Raul Popa să demonstreze de ce sunt în stare. Doar că, în loc să desfacă sutiene, sunt supuși la proba „băsmăluței”. Cei doi trebuie să pună basmale pe cap unor… bunicuțe.

„Când Bogdan și Raul au văzut că în loc de domnișoare, au intrat în platou bunicuțele, că în loc de sutiene, erau nevoiți să pună basmăluțe, au făcut ochii cât cepele! Momentul cel mai tare a fost atunci când Bogdan Vlădău a fost sărutat de o focoasă… bunicuță. Cred că i-a plăcut”, a spus Vlad Baba, amfitrionul show-ului.

Cum se vor descurca cei doi burlaci la probă și care va fi reacția bunicuțelor, veți putea afla sâmbătă, de la ora 11.30, într-o nouă ediție a emisiunii „Deschis la distracție”, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton