Tema dată de Horia Vîrlan a fost mâncarea de dinainte de 1989, ceea ce i-a cam pus în dificultate pe cei patru. Astfel, s-a gătit șnițel de parizer, ouă umplute, papanași sau creveți vietnamezi, cam ceea ce punea românul pe masă în vremea de tristă amintire.
“N-au prea trăit pe vremea tinereții mele așa că o să gătească preparate de atunci. Așa de poftă mi s-a făcut când am văzut cum mănâncă parizerul chiar la cumpărături, că am început să întreb dacă nu are cineva prin jurul meu măcar o bucățică de salam”, a spus Horia Vîrlan.
Sorin Brotnei și Amna au mâncat, chiar în magazin, la cumpărături, parizer “cu omega 3 și antioxidanți”, în timp ce Giani Kiriță și Xonia au dat search pe Google pentru a afla ce sunt creveții vietnamezi.
“Ca să câștigăm, vom juca un 4-4-2 avansat. Xonia în față și eu în spatele ei. Deci, Xonia va fi atacant și eu voi fi fundaș”, a spus Giani Kiriță.
Cum s-au distrat vedetele, ce a gătit fiecare echipă și cine a ieșit învingător din competiție vedeți sâmbătă, în emisiunea „Super Cireașa de pe tort”, la ora 20.30, la Prima TV într-o ediție cu mâncare gătită exact ca pe vremea lui Ceaușescu.