Homepage  / Știri

Sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!”, Jorge va intra în pielea lui Marc Anthony

Sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!”, Jorge va intra în pielea lui Marc Anthony

de Redactia Tvmania

Jorge se pregãteşte din greu pentru un rol de zile mari pe scena „Te cunosc de undeva!”.  Sâmbãta aceasta, artistul va intra în pielea legendarului Marc Anthony şi e sigur cã va cuceri toate fetele din salã.

Jorge a acceptat cu maximă seriozitate toate provocările pe care „Te cunosc de undeva!” i le-a lansat. A fost pe rând, Maximilian, Beyonce, Bon Jovi, Ricky Martin, Andrea Bocelli, Elvis sau Tudor Gheorghe.

Sãptãmâna aceasta, Jorge va fi Marc Anthony pe scena de la „Te cunosc de undeva!” şi promite sã facã un show de zile mari.

„Este un rol care solicitã foarte mult vocea, Marc Anthony are un timbru foarte special, şi mã refer aici la acea rãguşealã, de care îmi era uşor teamã. Mi-am protejat vocea câteva zile, tocmai pentru a nu face dupã acest rol o rãguşealã cronicã!”

Doamna profesoarã, Ozana Barabancea, a recunoscut cã este foarte mândrã de elevul sãu, pe care îl mai mustrã din când în când, tocmai pentru cã ştie cã este un profesionist. „Am fost mai durã cu el tocmai pentru cã ştiu cã e foarte bun! Am pretenţii de la el, vreau sã vadã toatã lumea ce poate!” a declarat Ozana.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton