Homepage  / Filme Online

Samuel L. Jackson se alătură lui Chris Pratt în noua animație „Garfield”. Va interpreta un personaj cu totul nou

Samuel L. Jackson se alătură lui Chris Pratt în noua animație „Garfield”. Va interpreta un personaj cu totul nou
6

de Roxana Mirea,

Surpriză pentru fani! Samuel L. Jackson va face parte din distribuția noul film de animație „Garfield”. Celebrul actor va da voce unui personaj total nou, creat special pentru această animație. Cel care va da voce cunoscutului motan creat de Jim Davis este Chris Pratt.

Cine va fi Samuel L. Jackson în „Garfield”

Există o mulțime de proiecte de animație noi și interesante care vor apărea în viitorul apropiat. Unul dintre cele mai interesante este noul film „Garfield”, produs de Alcon Entertainment, cu Chris Pratt în rolul personajului titular. Acum, filmul tocmai și-a găsit următorul membru al distribuției. Broderick Johnson și Andrew Kosove, co-fondatorii și co-CEO ai Alcon, au anunțat că Samuel L. Jackson s-a alăturat distribuției din „Garfield”. Jackson îl va interpreta pe tatăl lui Garfield, Vic, care este un nou personaj creat special pentru acest film, scrie collider.com.

Filmul animat este regizat de Mark Dindal, după un scenariu de David Reynolds. Dindal este cunoscut pentru regizarea filmelor „Împăratul vrăjit” și „Chicken Little”, în timp ce Reynolds este cunoscut pentru că a scris împreună cu Pixar clasicul „În căutarea lui Nemo”.

„Garfield” va fi distribuit la nivel mondial de Sony Pictures, iar John Cohen și Steven P. Wegner vor produce proiectul alături de Kosove și Johnson. DNEG Animation va anima proiectul. Jim Davis, creatorul lui Garfield, va fi producătorul executiv al filmului împreună cu Craig Sost și Bridget McMeel de la Amuse.

Captain Marvel – Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Despre Garfield

Samuel L. Jackson este întotdeauna un plus în distribuția oricărui film și va fi foarte amuzant să îl vedem cum se va juca cu Chris Pratt, din postura de tată și fiu în noua animație „Garfield”.

Garfield, încă de la apariția sa în 1978, a fost una dintre cele mai populare benzi desenate din toate timpurile. În prezent, deține recordul pentru cea mai distribuită bandă desenată din lume. Garfield este unul dintre rarele personaje de benzi desenate care depășesc bariera lingvistică. Acest motan portocaliu leneș, iubitor de lasagna, stăpânul său Jon și amicul Odie se bucură de succes de peste 40 de ani. Au apărut în nenumărate jocuri video, emisiuni TV și chiar și în câteva filme live-action

„Garfield” nu are încă o dată de lansare, dar filmul va apărea și în cinematografe.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton