Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sănătatea lui Jorge Salinas („O nouă viață”), în pericol. Actorul întâmplină dificultăți serioase la mers

Sănătatea lui Jorge Salinas („O nouă viață”), în pericol. Actorul întâmplină dificultăți serioase la mers

de Redactia Tvmania

Se pare că actorul de telenovele Jorge Salinas se confruntă în această perioadă cu o serie de probleme de sănătate.  De la debutul pandemiei Jorge a stat departe de camerele de filmat și, potrivit spuselor soției sale, Elizabeth Alvarez, acesta are grijă de copiii lor cât timp ea este plecată la muncă. 

Paparazzi l-au surprins pe actor așa cum nimeni nu își imagina. Acesta întâmpină dificultăți serioase la mers și chiar folosește un baston pentru a se putea deplasa. Jorge Salinas a fost filmat purtând mască și vizieră în timp ce ieșea dintr-o clinică. 

Conform celor de la TVyNovelas actorul a suferit în 2013 un accident de motocicletă și este posibil să fi rămas cu anumite afecțiuni după acel incident. Până în momentul de față actorul nu a oferit nicio declarație. 

Ultimul proiect al actorului a fost telenovela „O nouă șansă”, care a fost difuzată și la noi de Pro 2 și s-a încheiat pe 22 noiembrie. 

La sfârșitul lunii octombrie, actorul a pierdut contractul exclusiv cu Televisa, companie în care a lucrat timp de cel puțin trei decenii, iar acum se dedică pe deplin familiei, soția sa fiind cea care se ocupă acum de întreținerea familiei sale.

 
 
 
 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton