Homepage  / Netflix

Serialul „Sandman” va avea și sezonul al doilea. Ce se știe până acum

Serialul „Sandman” va avea și sezonul al doilea. Ce se știe până acum
13

de Andreea Hentea,

Recent, după mai multe zvonuri care au circulat pe Internet, Netflix a anunțat că serialul „Sandman” va avea și un al doilea sezon, după ce primul s-a bucurat de o primire excelentă din partea publicului, scrie deadline.com.

Serialul „Sandman” a fost creat de Neil Gaiman în colaborare cu David S. Goyer și Allan Heinberg. Ei au adaptat împreună pentru ecran seria omonimă, multipremiată, de benzi desenate creată de Neil Gaiman între 1988 și 1996. Difuzat de Netflix (inclusiv în România) din 5 august, „Sandman” a avut audiențe extraordinare încă din prima săptămână de difuzare. Confirmarea reînnoirii serialului vine în urma unor zvonuri recente de anulare a sa.

Primul sezon, care a avut zece episoade, s-a concentrat în jurul figurii lui Morpheus (Tom Sturridge), Stăpânul Viselor, o creatură cu înfățișare omenească, dar cu o alură ireală, capabilă să străbată nenumărate dimensiuni și epoci. Ținut captiv timp de 106 ani, acesta evada și își propunea să restabilească ordinea pe tărâmul său și să îndrepte istoria omenirii.

https://www.youtube.com/watch?v=83ClbRPRDXU&ab_channel=Netflix

„The Sandman” a fost una dintre primele serii de benzi desenate aflate pe lista bestseller-urilor New York Times, alături de „Watchmen” și „The Dark Knight Returns”.

Serialul pe care l-a inspirat utilizează elemente din mitologie și din ficțiuni contemporane, efectele speciale sunt spectaculoase, iar grafica este realizată de nume de prestigiu precum strălucitul artist grafician Dave McKean, care a ilustrat extraordinara serie originală de benzi desenate a lui Neil Gaiman.

În plus, muzica pe care a compus-o David Buckley a susținut perfect atmosfera enigmatică și neliniștitoare a poveștii.

Povestea poate ajunge mult mai departe

Cum Sandman, care simbolizează Visul, este una dintre cele șapte entități nesfârșite care apar în poveste, celelalte fiind Destinul, Moartea, Dorința, Disperarea, Delirul și Distrugerea, era de așteptat că vor exista continuări ale poveștii și chiar că „Sandman” s-ar putea transforma într-o franciză de succes.

The SandmanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Din distribuția excelentă a serialului mai fac parte Boyd Holbrook (Corinthian), Joely Richardson (Ethel Cripps), Charles Dance (Roderick Burgess), Vivienne Acheampong (Lucienne), David Thewlis (John Dee), Stephen Fry (Gilbert), Gwendoline Christie (Lucifer Morningstar) și Jenna Coleman (Johanna Constantine).

În luna august a fost lansat și un episod surpriză al serialului, care a prezentat poveștile preferate din romanele grafice ale lui Neil Gaiman, „A Dream of A Thousand Cats” și „Calliope”, și care s-a bucurat de apariții ale unor vedete ca Sandra Oh, James McAvoy, David Tennant și Michael Sheen.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton