Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sandra Bullock a atras toate privirile la premiera „The Lost City”. Cum s-a îmbrăcat actrița de 57 de ani

Sandra Bullock a atras toate privirile la premiera „The Lost City”. Cum s-a îmbrăcat actrița de 57 de ani
8

de Andra Stana,

Sandra Bullock a întors toate privirile la ultimul eveniment cu covor roșu la care a participat. Actrița de 57 de ani a fost o prezență ravisantă la premiera filmului „The Lost City”. Bullock i-a avut alături de Daniel Radcliffe și Channing Tatum, colegii ei de distribuție.

La premiera filmului „The Lost City” din Marea Britanie, Sandra Bullock a ales să iasă din tipare.

Renunțând la rochia tipică de pe covorul roșu, Sandra a uimit într-un costum cu pantaloni negri, care a fost înfrumusețat de un detaliu inedit. Este vorba de o eșarfă roz, roșu și violet, care se transforma într-un fel de trenă, scrie dailymail.co.uk.

Ținuta a fost completată de o pereche de pantofi negri, cu tot înalt. Bullock nu a ales o coafură complicată, ci și-a lăsat părul șaten pe spate, în niște bucle lejere.

Sandra i-a avut alături pe covorul roșu pe colegii săi de afiș. Daniel Radcliffe a ales să poarte un costum gri deschis. La acesta a asortat un tricou simplu, negru și pantofi sport albi. 

Sandra Bullock a atras toate privirile la premiera „The Lost City”. Cum s-a îmbrăcat actrița de 57 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce se întâmplă în filmul „The Lost City”

Filmul „The Lost City” o are în prim-plan pe Loretta Sage, personaj interpretat de Sandra, o scriitoare de romane de dragoste ale cărei cărți urmăresc un erou fictiv pe nume Dash. 

Daniel joacă rolul unui miliardar și criminal excentric pe nume Abigail Fairfax, care o răpește pe Loretta pentru că el crede că „Orașul pierdut” din cartea ei există în realitate și vrea ca ea să-l ducă acolo, scrie filmnow.ro.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton