Homepage  / Vedete străine

Sandra Bullock, alături de iubitul ei până în ultima clipă. Mesajul emoționant transmis de sora actriței

Sandra Bullock, alături de iubitul ei până în ultima clipă. Mesajul emoționant transmis de sora actriței
6

de Roxana Mirea,

Bryan Randall, iubitul Sandrei Bullock, a murit sâmbătă, 5 august, la vârsta de 57 de ani, după o luptă grea cu o boală devastatoare. La scurt timp după ce familia a făcut anunțul trist, sora Sandrei Bullock a mărturisit că celebra actriță l-a îngrijit neîncetat pe Bryan. 

Sandra Bullock l-a îngrijit neîncetat pe regretatul ei iubit 

Gesine Bullock-Prado a publicat un mesaj emoționant după ce s-a aflat că Bryan Randall a murit. Luni, a apărut vestea că Randall, partenerul de lungă durată al Sandrei Bullock, a murit după o luptă secretă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică (SLA), iar sora actriței a intrat pe Instagram pentru a-i aduce un omagiu regretatului fotograf. 

„Sunt convinsă că Bry a găsit cel mai bun loc de pescuit din rai și deja își aruncă momeala în râuri repezi pline de somoni”, a scris Bullock-Prado alături de o fotografie cu Randall. 

SLA este o boală crudă, dar există o oarecare consolare în a ști că a avut cei mai buni îngrijitori în sora mea uimitoare și în grupul de asistente pe care l-a adunat și care au ajutat-o să aibă grijă de el în casa lor”, a adăugat ea. ”Odihnește-te în pace, Bryan.” 

Familia lui Randall a anunțat luni decesul acestuia. La fel ca ei, Bullock-Prado a cerut ca, în loc de flori, să se facă donații pentru ALS Research și Massachusetts General Hospital în onoarea lui Randall. 

Cu mare tristețe împărtășim faptul că, pe 5 august, Bryan Randall a încetat din viață, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică”, a declarat familia sa pentru ET. „Bryan a ales de timpuriu să păstreze privată lupta sa cu SLA, iar noi, cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce am putut pentru a-i onora cererea.” 

Sandra Bullock, în vârstă de 59 de ani, l-a întâlnit pentru prima dată pe Randall, fotograf și model, când acesta a fotografiat ziua de naștere a fiului ei, Louis, în ianuarie 2015. Louis are acum 13 ani, iar Bullock mai are o fiică, pe Laila, în vârstă de 11 ani. Ei și-au făcut publică idila mai târziu în acel an, dar și-au păstrat în mare parte relația privată. 

Bullock nu a vorbit încă despre moartea lui Randall. 

Sandra Bullock and Bryan Randall attend the premiere of ‘Ocean’s 8’Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton