Homepage  / Articole

Sandra Bullock are din nou ghinion în amor

Sandra Bullock are din nou ghinion în amor

de Redactia Tvmania

Sandra Bullock a avut parte de un nou ghinion, după ce a văzut cum Ryan Reynolds a fugit să fie alături de fosta soție Scarlett Johansson. Actorul a explicat că a vrut să o sprijine pe Scarlett în contextul în care mai multe fotografii ale sale au ajuns în presă și au format un adevărat scandal mediatic, scrie National Enquirer.

Se pare că abia acum a realizat Sandra Bullock că nu este singura din inima lui Reynolds. Chiar Ryan a pus sare pe rănile încă deschise ale Sandrei, când a fugit să o consoleze pe Scarlett.

Acum, starul din „Green Lantern” „își consumă toată energia fiind alături de Scarlett și consolând-o, asta în timp ce Sandy se simte ca fata ciudată, care a rămas pe dinafară”, a spus o sursă citată de revista americană.

„Este rănită și răvășită de faptul că Ryan a preferat-o pe Scarlett în locul ei”, a mai spus sursa.

Ryan a promis că îl va găsi pe hacker

Se pare că Ryan nu a suportat ca lucruri private din viața lui Scarlett Johansson să ajungă pe mâinile presei, așa că „a pus mâna pe telefon și i-a promis că va face orice îi va sta în putință să o ajute”. El s-a oferit chiar să încerce să dea de urma hacker-ului, bănuind desigur că ar putea fi cineva din anturajul lor.

„Ryan căuta de mult o scuză pentru a se întoarce la Scarlett și acum se folosește de întâmplarea asta ca să îi câștige simpatia”, a declarat un apropiat al celor două vedete de la Hollywood.

Deși divorțul celor doi s-a pronunțat în iulie, sunt încă surse care spun că ei nu au tăiat niciodată toate legăturile. De curând, Ryan ar fi declarat, scrie National Enquirer, că nu vede în Sandra altceva decât o prietenă.

Între timp, „Sandra îl tot sună pe Ryan, rugându-l să ducă relația la un alt nivel. Dar acum Ryan nu are ochi decât pentru Scarlett”, a spus sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton