Homepage  / Vedete străine

Sandra Bullock, despre platformele de streaming: „Sunt bune pentru artiști. Dacă nu ar exista…”

Sandra Bullock, despre platformele de streaming: „Sunt bune pentru artiști. Dacă nu ar exista...”
10

de Roxana Mirea,

Sandra Bullock este una dintre cele mai talentate actrițe. Ea a avut un succes major cu thrillerul apocaliptic „Bird Box” (2018), care a fost cel mai vizionat film vreodată pe Netflix, până acum câteva săptămâni. Sandra Bullock a vorbit despre platformele de streaming și a spus că, dacă ele nu ar exista, mulți actori nu ar mai putea lucra.

Sandra Bullock laudă platformele de streaming

Sandra Bullock a avut un real succes cu thrillerul apocaliptic „Bird Box” ( 2018), de pe Netflix. De asemenea, tot cu ajutorul acestei platforme, ea și-a consolidat statutul de superstar al Hollywoodului, după ce noua ei peliculă „The Unforgivable” a ajuns în top 10 al celor mai vizionate titluri.

Sandra Bullock a lăudat platformele de straming și a spus că, dacă ele nu ar exista, mulți actori nu ar avea de muncă.

Aceste platforme sunt bune pentru artiști. Sunt bune pentru cineaști. Dacă nu ar exista, mulți oameni nu ar lucra. Poveștile lor nu ar fi spuse”, a declarat Bullock pentru The Hollywood Reporter, la premiera filmului „The Unforgivable”, potrivit filmnow.ro.

The Unforgivable Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sandra Bullock: „Aș fi fost afară”

În plus, Sandra Bullock a făcut o glumă la adresa ei și a spus că n-ar mai fi avut o carieră de actriță în momentul de față dacă n-ar fi existat aceste platforme.

„Cine ar fi crezut că eu, ca femeie, voi mai lucra în acest moment? Aș fi fost afară, pe pășune cu vacile. E adevărat”, a mai spus ea.

Odată cu succesul serialului coreean „Squid Game”, actrița a remarcat și modul în care Netflix a salutat diversitatea pe platformă.

Am văzut mai multe lucrări din alte țări spuse de alte naționalități, acum 10 ani nu exista așa ceva. Aduc oamenii împreună într-o vreme în care, într-adevăr, știi, suntem din ce în ce mai divizați și, totuși, avem platformele de streaming care sunt capabile să îmbine poveștile noastre”, a declarat celebra actriță.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton