Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sandra Bullock, gest emoționant în memoria iubitului ei. Bryan Randall a încetat din viață la 57 de ani

Sandra Bullock, gest emoționant în memoria iubitului ei. Bryan Randall a încetat din viață la 57 de ani
6

de Redactia Tvmania

Samdra trece prin momente extrem de dificile în ultima perioadă. Recent, actrița a apelat la un gest emoționant în memoria lui Bryan Randal, cel pe care l-a numit dragostea vieții sale.

Sandra Bullock va răspândi cenușa partenerului ei iubit, Bryan Randall, pe o insulă din Bahamas. Conform informațiilor de la DailyMail.com, alegerea locului nu a fost făcută la întâmplare, deoarece această insulă are o semnificație profundă pentru actrița în vârstă de 59 de ani și pentru regretatul ei partener.

„Locul era special pentru amândoi. A fost locul în care au împărtășit unele dintre cele mai fericite momente împreună, dar și cu copiii și prietenii”, a declarat o sursă apropiată, conform DailyMail.com. „Mergeau acolo săptămâni întregi. Are o mulțime de semnificații și are sens ca acolo să fie locul în care ea să-și ia rămas bun de la el”, a mai spus sursa, care a adăugat și că Bullock se gândește să meargă în resort-ul Three Bees din Harbor Island pentru a împrăștia cenușa lui Bryan.

*EXCLUSIVE* Did Sandra Bullock and Bryan Randall get married? **WEB MUST CALL FOR PRICING**Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

De ce este atât de importantă insula din Bahamas pentru Sandra Bullock

Acest loc este de asemenea amintit ca locul în care cei doi îndrăgostiți și-au declarat dragostea într-o ceremonie intimă, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Chiar dacă au sărbătorit acest moment, Sandra și Bryan nu au legalizat niciodată relația lor printr-un act de căsătorie.

Bryan Randall a părăsit această lume la vârsta de 57 de ani, după o luptă îndelungată de trei ani cu boala scleroza laterală amiotrofică.

„Cu mare tristețe vă împărtășim faptul că pe 5 august Bryan Randall a decedat în liniște, după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică. Bryan a ales de la început să își țină boala departe de ochii lumii iar noi, toți cei care am avut grijă de el, am făcut tot ce ne-a stat în putere să îi onorăm această cerere. Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au navigat acest peisaj al bolii alături de noi și asistentelor uimitoare care ne-au devenit colege de apartament, deseori sacrificându-și propriile familii pentru a fi alături de a noastră”, a anunțat familia lui Bryan.

Cum l-a cunoscut Sandra Bullock pe Bryan Randall

Bryan, fotograful talentat, a întâlnit-o pe Sandra Bullock în ianuarie 2015, la petrecerea de ziua de naștere a fiului adoptat al actriței, Louis. Relația lor s-a dezvoltat rapid de atunci. Publicul a observat pentru prima dată cuplul pe covorul roșu în luna octombrie a aceluiași an, deși relația lor a evoluat în mare parte în intimitate, departe de ochii curioșilor.

Sandra Bullock, laureată a premiului Oscar, a fost întotdeauna rezervată când vine vorba de viața ei privată. Cu toate acestea, într-un interviu din decembrie 2021 acordat în cadrul emisiunii „Red Table Talk”, ea a dezvăluit că Bryan Randall a fost „dragostea vieții ei”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton