Homepage  / Netflix

A apărut trailerul filmului „De neiertat”, cu Sandra Bullock, pe care îl vom vedea în curând la Netflix

A apărut trailerul filmului „De neiertat”, cu Sandra Bullock, pe care îl vom vedea în curând la Netflix

de Andreea Hentea,

„De neiertat” / „The Unforgivable” va intra pe Netflix pe 10 decembrie. Filmul urmărește povestea lui Ruth (Sandra Bullock), care iese din închisoare după ispășirea unei lungi pedepse și care pleacă în căutarea surorii ei, scrie collider.com. 

Alături de Sandra Bullock, îi vom mai vedea în „De neiertat” / „The Unforgivable” pe Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal și Viola Davis. Acțiunea este concentrată în jurul unei femei care iese din închisoare după ce a ispășit o pedeapsă îndelungată și începe să își caute sora. Ea încearcă să se integreze într-o societate care refuză să îi ierte trecutul. 

„Personajul meu este o femeie care a fost închisă timp de 20 de ani pentru o crimă odioasă”, a declarat recent Sandra Bullock (care este și unul dintre producătorii filmului) pentru Entertainment Weekly.

„Există mai multe persoane cărora le-a afectat viața prin această crimă și există multă ură, furie, amărăciune și tristețe asociate cu eliberarea ei. Ruth vrea să găsească această persoană, singura familie pe care o avea când a intrat în închisoare, și te face să te întrebi: «De ce nu poți să renunți? Acest membru al familiei a fost deja traumatizat de acțiunile tale — lasă-l în pace! Nu le mai face iar rău acestor oameni!”.

Un serial britanic, la baza noii povești din „De neiertat” /„The Unforgivable”

„Fundalul, motivul pentru care ea a făcut ceea ce a făcut este, la rândul său, o întreagă istorie”, a spus Sandra Bullock despre filmul care s-a inspirat dintr-o miniserie britanică.

„Este un caz de crimă plasat pe fundalul unei povești complexe, care implică multe personaje”, a mai povestit actrița. 

Miniseria britanică în trei părți „Unforgiven” (2009), regizată de David Evans, cu un scenariu semnat de Sally Wainwright, a fost difuzată în premieră la ITV.

Povestea o avea în centru pe Ruth Slater (Suranne Jones), o femeie care omorâse în adolescență doi polițiști. Eliberată din închisoare, ea era hotărâtă să-și găsească sora mai mică, dată spre adopție la scurt timp după arestarea ei. 

Ce vom vedea acum în „De neiertat” / „The Unforgivable”

Trailerul oficial al „De neiertat” / „The Unforgivable” făcut public de Netflix ne arată o eroină bântuită de faptele ei din trecut, înfruntând o mulțime de noi încercări și după eliberare, pentru că societatea o privește ca pe o paria.

Ruth nu renunță însă nicio clipă să își caute sora mai mică, cu care a fost obligată să nu mai țină legătura după ce a intrat la închisoare.

Regizat de Nora Fingscheidt (autoarea multipremiatului film „Copilul-problemă” / „Systemsprenger”, care i-a adus Ursul de Argint la Berlin în 2019), „The Unforgivable” reprezintă debutul cineastei germane în limba engleză. Scenariul său este scris de Peter Craig („The Town”,„Bad Boys for Life”), împreună cu Hillary Seitz („Insomnie”) și Courtenay Miles („Mindhunter”). Filmul „The Unforgivable” va rula în câteva cinematografe selectate din 24 noiembrie și se va vedea pe Netflix din 10 decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton