Homepage  / Articole

Sandra Bullock pierde din nou la capitolul dragoste

Sandra Bullock pierde din nou la capitolul dragoste

de Redactia Tvmania

Sandra Bullock pare să piardă constant în ceea ce privește iubirea. Ultima dezamăgire a venit din partea lui Ryan Reynolds, alături de care își dorea cu ardoare să înceapă o relație. După ce a aflat că Reynolds a ales-o pe Blake Lively (starul din „Gossip Girl”, n.r.), Sandra a avut o cădere nervoasă și a ajuns chiar să refuze un rol într-un film al lui Clint Eastwood, scrie National Enquirer.

„Cred că Sandy a fost bulversată de faptul că Ryan continuă relația cu Blake”, a spus o sursă citată de publicația amintită. „La un moment dat, sunt sigur că a crezut că între ea și Ryan poate exista iubire și chiar se gândea la el ca un potențial viitor soț”, a mai spus sursa.

Apropiații actriței spun că divorțul de Jesse James a marcat-o, mai ales că el a înșelat-o după cinci ani de mariaj. Imediat după aceea, Sandra s-a repliat și a început o viață nouă, ca mamă cu normă întreagă. Au mai urmat încercări, printre care și cu Keanu Reeves, dar niciuna nu s-a transformat până la urmă într-o relație serioasă.

„Sandra adora viața de femeie măritată și nu s-a gândit niciodată că va divorța. Dar după ce a aflat de infidelitatea lui Jesse, ea a știut că trebuia să-l părăsească, pentru că merita ceva mai bun de la viață”, a povestit sursa.

Sandra Bullock și Ryan Reynolds s-au apropiat imediat după divorțul ei, dar pentru starul din „Lanterna Verde”, Sandra a fost nimic mai mult decât o bună prietenă, căreia i-a și mărturisit că este îndrăgostit de altă femeie. Ceea ce a urmat e sigur: depresia a lovit-o pe Sandra, care a și refuzat să o joace pe fata lui Clint Eastwood într-un nou film.

„Ea nu se simte bine în acest moment, și ultimul lucru pe care și-l dorește este să se implice într-un film important”, a spus sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton