Homepage  / Vedete străine

Sandra Bullock renunță la actorie pe perioadă nedeterminată! De ce a luat această decizie

Sandra Bullock renunță la actorie pe perioadă nedeterminată! De ce a luat această decizie
8

de Roxana Mirea,

Sandra Bullock și-a luat prin surprindere fanii când a anunțat că va lua o pauză de la cariera ei. Aceasta va renunța la actorie pentru o perioadă nedeterminată. De asemenea, celebra actriță a explicat de ce a luat această decizie radicală.

De ce vrea Sandra Bullock să ia o pauză de la actorie

Sandra Bullock a dezvăluit că ia o pauză de la actorie pentru că este „epuizată”. Actrița din „The Lost City”, în vârstă de 57 de ani, a făcut trei filme în ultimii doi ani și a recunoscut că este foarte obosită.

Sandra Bullock a declarat pentru The Hollywood Reporter: „Nu vreau să fiu obligată să respect programul nimănui altcuiva decât pe cel stabilit de mine. Sunt atât de epuizată. Sunt atât de obosită și nu sunt capabilă să iau decizii sănătoase și inteligente și știu asta.”

Ea a adăugat că nu știe cât va dura această pauză pe care a luat-o de la cariera ei.

Munca a fost mereu importantă pentru mine, am fost norocoasă, dar am considerat că a fost și cârja mea. A fost ca și cum aș fi deschis în permanență un frigider și aș fi căutat ceva ce nu a fost niciodată acolo. Mi-am spus: ”Încetează să-l mai cauți, nu există aici. Îl ai deja.” Stabilește-l, găsește-l și fii OK cu tine că nu ai un job care să te valideze”, a mai adăugat Sandra Bullock.

Sandra Bullock a atras toate privirile la premiera „The Lost City”. Cum s-a îmbrăcat actrița de 57 de aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La începutul acestui an, actrița a menționat că vrea să ia o pauză de la carieră pentru a petrece timp cu cei doi copii ai ei, Louis, în vârstă de 12 ani, și Laila, în vârstă de 10 ani.

O să-mi iau ceva timp pentru a fi mamă. Îmi plac poveștile care arată imperfecțiunea iubirii în cadrul familiilor și al comunităților. Mi-ar plăcea să continui să fac asta și când ce voi înceta de a fi mamă. O să mă întorc la asta. Nu știu când. Probabil când vor fi adolescenți de 16 sau 17 ani”, a spus Sandra la acel moment.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton