Homepage  / Vedete străine

Sandra Bullock și Channing Tatum, despre certurile dintre fiicele lor. Cum se înțeleg acum fetițele

Sandra Bullock și Channing Tatum, despre certurile dintre fiicele lor. Cum se înțeleg acum fetițele
7

de Roxana Mirea,

Sandra Bullock și Channing Tatum au povestit că s-au cunoscut pentru prima dată în biroul directorului de la grădinița fiicelor lor. Laila (fiica Sandrei) și Everly (fiica lui Tatum) se certau constant, așa că părinții au fost chemați pentru a încerca să remedieze situația.

Sandra Bullock și Channing Tatum, despre certurile dintre fiicele lor

Sandra Bullock și Channing Tatum au fost prezenți în platoul emisiunii „Late Late Show with James Corden”. Cu această ocazie, actorii din „The Lost City” au recunoscut că s-au întâlnit pentru prima dată în biroul directorului de la grădinița fiicelor lor.

„Avem două fetițe foarte, foarte hotărâte care, la acea vârstă fragedă, se certau foarte tare„, a spus Channing Tatum, în vârstă de 41 de ani, după ce James Corden i-a întrebat unde s-au cunoscut pentru prima dată, potrivit Page Six.

Sandra Bullock are doi copii, pe Louis, în vârstă de 12 ani, și pe Laila, în vârstă de 10 ani. Ea a spus că întotdeauna răspundea la telefon sperând să audă că a fost fiica lui Tatum Channing, Everly, în vârstă de 8 ani, cea care a început cearta.

The Lost City premiere in LondonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Bullock a adăugat că directorul a gestionat bine situația și a încercat să rezolve „altercațiile” constante cu o provocare de tipul „cine poate fi cel mai drăguț cu celălalt”.

Așa că au început să își aducă una alteia mici pahare Dixie cu apă„, a spus Bullock râzând când a vorbit despre modul în care cele două fete au încercat să își repare relația.

Când Corden i-a întrebat dacă cei doi se aflau în biroul directorului „pretinzând că nu sunt mari vedete de cinema”, cei doi au râs și au recunoscut că s-au văzut cel puțin la ceremoniile de premiere. Într-un interviu acordat publicației People, actrița în vârstă de 57 de ani a declarat că cele două fete au trecut peste perioada preșcolară și că, de fapt, s-au împrietenit în timp ce ea și Tatum filmau pentru „The Lost City”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton