Homepage  / Articole

Sandra Bullock şi George Clooney îşi fac ochi dulci

Sandra Bullock şi George Clooney îşi fac ochi dulci

de Redactia Tvmania

Prietenii proaspătului celibatar George Clooney îl tot bat la cap să îi facă curte amicei sale Sandra Bullock. Actorul, în vârstă de 50 de ani, s-a despărțit de curând de Elisabetta Canalis, și au apărut deja voci care spun că legătura platonică dintre Clooney și Sandra Bullock (46) s-ar putea transforma în ceva mult mai serios.

Zvonurile au început de când cei doi au început să filmeze pentru thriller-ul SF „Gravity”, scrie National Enquirer. Mai mult, Clooney a ajuns să joace rolul de tată pentru fiul pe care Sandra l-a adoptat.

Clooney și Bullock au mai flirtrat de-a lungul anilor, dar prietenii lor spun că acum este momentul să facă pasul cel mare.

„Înainte, când unul dintre ei era singur, celălalt era într-o relație. Dar acum sunt amândoi disponibili și toți cei din jurul lor își doresc ca relația asta să meargă până la urmă”, a spus o sursă citată de revista americană.

Cum au ajuns să fie singuri

Prietenii lui George spun că starul din „Spitalul de urgență” a alergat după femei frumoase prin toată lumea, și că nu și-a dat seama că fata visurilor era chiar sub nasul lui. În ceea ce o privește pe Sandra, ei i-a fost greu să aibă încredere într-un bărbat, după ce fostul soț a înșelat-o.

Clooney s-a despărțit de frumoasa Elisabetta Canalis după o relație de doi ani. S-a zvonit că relația lor s-a terminat urât, după o ceartă monstru la vila lui de pe malul lacului Como, în Italia.

În 2010, Sandra Bullock a spus „adio” căsniciei cu prezentatorul tv Jesse James, după ce a ieșit la iveală faptul că a înșelat-o. La scurt timp de la divorț, Sandra a anunțat că l-a adoptat pe Louis.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton