Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Sandra Izbașa, cununie cu invitați de seamă. Cum au arătat la eveniment gimnastele de aur ale României

Sandra Izbașa, cununie cu invitați de seamă. Cum au arătat la eveniment gimnastele de aur ale României
6

de Redactia Tvmania

Sandra Izbașa s-a cununat civil cu Răzvan Bănică, nepotul celebrului Ștefan Bănică, vinerea trecută, în cadrul unui eveniment la care au participat și alte nume mari din gimnastică, printre care și antrenorul gimnastelor de aur, Octavian Bellu, scrie click.ro

În timp ce în Tokyo, la Jocurile Olimpice, Larisa Iordache are emoții pentru finala de la bârnă, gimnastele de aur ale României au petrecut, la finele săptămânii trecute, la cununia civilă a Sandrei Izbașa. Aceasta a devenit doamna Bănică, iar la eveniment au participat și colegele ei, Andreea Răducan (37 de ani), Silvia Stroescu (36 de ani), Diana Bulimar (25 de ani) și Monica Roșu (34 de ani). Acestea i-au fost alături colegei lor în cea mai importantă zi a ei de după retragerea din activitatea competițională.

Vestea nunții Sandrei Izbașa a apărut în mediul online după ce Andreea Răducan a publicat pe contul personal de Instagram o imagine de la propria nuntă, când Sandra a prins buchetul.

„Fetelor, să mai arunc un buchet, poate… cine știe?”, a glumit Andreea.

„Cred că ne trebuie mai multe nouă”, a răspuns Monica Roșu, iar Andreea a continuat: „Nu-i nimic, repetiția e mama învățăturii. Arunc până prindeți”.

La cununia civilă a Sandrei Izbașa a venit și Octavian Belu, fostul coordonator al lotului național de gimnastică.

Cine este Răzvan Bănică, soțul Sandrei Izbașa

Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Fosta mare gimnastă Sandra Izbaşa (31 de ani) și actorul Răzvan Bănică (29 de ani), nepotul lui Ștefan Bănică, s-au cununat civil vineri, 30 iulie.

Potrivit sursei citate, după retragerea ei din gimnastică, Sandra, campioană olimpică în 2008 și în 2012, a preferat să se apropie de zona artistică: și-a făcut debutul în pelicula „Faci sau Taci”, pe care a regizat-o Iura Luncașu. Actualul ei soț, actor al Teatrului Nottara, a avut apariții în seriale tv. Cei doi soț au și câteva prietene comune: Raluka și Ana Baniciu. Prin intermediul acestora s-au cunoscut și au devenit, după o perioadă, soț și soție.

Cine este Răzvan Bănică, soțul Sandrei Izbașa

Răzvan Bănică are 29 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Unchiul său este Ștefan Bănică Junior.

Răzvan a jucat în seriale precum „State de România”, „Pariu cu viaţa”, „Îngeraşii” şi „Iubire şi Onoare”. De asemenea, el a jucat în piesele „Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”, el absolvind Actoria la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2014.

La ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru „Serile Teatrului Studenţesc”, Răzvan Bănică a fost distins cu ”Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Rică Venturiano din spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale.

Răzvan Bănică a jucat şi în musicalul „Scobby Doo şi Misterul Piramidei”, dar l-aţi putut vedea şi într-un videoclip al celor de la Carla’s Dreams, o piesă în limba rusă, mai scris click.ro.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton