Homepage  / Filme Online / Netflix

Sandra Oh nu mai are timp de „Anatomia lui Grey”: „Între timp am mers mai departe”

Sandra Oh nu mai are timp de „Anatomia lui Grey”: „Între timp am mers mai departe”

de Redactia Tvmania

Celebra actriță Sandra Oh (49 de ani) are o agendă încărcată. Prinsă între noul sitcom Netflix „The Chair” și noul sezon din „Obsesia Evei”, ea a declarat că nu se va întoarce pentru noul sezon (al optsprezecelea) din „Anatomia lui Grey”, scrie tvline.com. 

Sandra Oh a devenit celebră cu rolul chirurgului Christina Yang din longevivul serial „Anatomia lui Grey” (lansat în 2005 și pregătindu-se pentru un nou sezon, al optsprezecelea), iar cota i-a crescut substanțial după rolul agentei MI6 Eve Polastri din serialul HBO „Obsesia Evei” (lansat în 2018 și care se va încheia cu sezonul patru, pentru care filmările se pregătesc să înceapă). 

Recent, Sandra Oh a fost total absorbită de lucrul la serialul Netflix de șase episoade „The Chair”. Acesta se va lansa pe 27 august în Statele Unite și va avea numeroase accente satirice, urmărind-o pe Ji-Yoon Kim (Sandra Oh), prima femeie de culoare care conduce catedra de engleză de la Universitatea (fictivă) Pembroke. 

Serialul „The Chair” este creat de actrița Amanda Peet, care debutează aici ca scenaristă, scriind povestea împreună cu Annie Wyman. Alături de Sandra Oh, „The Chair” îi are în distribuție pe Bob Balaban, David Morse, Holland Taylor, Jay Duplass, Jordan Tyson, Darius Fraser, Joseph Cannon, Shay Guthrie și Jordan Beltz. 

 

Sandra Oh nu se mai întoarce la „Anatomia lui Grey”

În plus, Sandra Oh se pregătește pentru filmările la sezonul al patrulea din „Obsesia Evei”, așa că nu se va întoarce în niciun caz la „Anatomia lui Grey”, cum au făcut-o alți colegi de-ai ei. Sezonul al șaptesprezecelea al serialului a arătat-o pe dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) aflată în comă din cauza COVID-19 și întâlnindu-se în vis, pe o plajă, cu regretatul ei soț, Derek (Patrick Dempsey), cu fostul său coleg de cameră, George (T.R. Knight) și cu sora ei, Lexie (Chyler Leigh). Revenirea acestor personaje, chiar și într-o asemenea formulă, precum și anunțul făcut recent de ABC că se realizează sezonul 18 din „Anatomia lui Grey” au dus la speculații cu privire la posibila revenire a Sandrei Oh în rolul Christinei Yang. 

Sandra Oh, care a interpretat-o pe Christina Yang în primele zece sezoane (de-a lungul a 222 de episoade) din „Anatomia lui Grey”, a declarat însă, în cadrul podcastului „Asian Enough”, că e flatată că i s-a cerut să revină și că a ajuns să o aprecieze și mai mult pe Christina de la distanță, după ce nu a mai jucat în serial, dar că acum este prinsă în alte proiecte. 

„Este foarte rar ca un personaj fictiv să aibă un asemenea impact. În anumite privințe, un rol seamănă cu un balon – îl joci, îți faci treaba și apoi îl lași să zboare. Doamne, am ieșit din serial acum aproape șapte ani, deci personajul a dispărut din mintea mea, dar pentru o mulțime de oameni este încă foarte viu. Îmi place acest lucru, dar între timp am mers mai departe”, a mai spus actrița.

„Vă invit să mă urmăriți în continuare în «Obsesia Evei» și în viitorul serial Netflix «The Chair». Veți vedea că personajele pe care le interpretez acolo sunt mult mai profund integrate în… experiența asiatico-americană”.

Ea spune că a încercat, când juca în serial, împreună cu Sara Ramirez (actrița de origine mexicană care o interpretează pe dr. Callie Torres – n.r.), să evidențieze și alte laturi ale personajelor lor de culoare, dar că atunci nu era momentul potrivit. Recent, „Anatomia lui Grey” a inclus și referiri la brutalitatea poliției cu privire la proteste și discuții despre inechitățile rasiale în abordarea cazurilor de COVID-19. 

„Cristina Yang, îmi imaginez, ar fi în prima linie, încercând să rezolve marile probleme, ca toți lucrătorii din domeniul sănătății”, spune Sandra Oh, care este însă de părere că „Această pandemie a evidențiat și mai tare decalajele dintre bogați și săraci și a adâncit și mai tare problemele existente”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton