Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sandra Oh părăseşte serialul „Anatomia lui Grey”

Sandra Oh părăseşte serialul "Anatomia lui Grey"

de Redactia Tvmania

Sandra Oh va apărea în noile episoade din „Anatomia lui Grey” în această toamnă (un nou sezon începe în Statele Unite pe 26 septembrie, n.r.), dar actriţa a anunţat că va renunţa la rolul Cristinei Yang după ce sezonul zece se va încheia, scrie Daily Mail.

Actriţa de 42 de ani a făcut parte din distribuţia serialului încă de la început, în 2005, iar producătorii şi scenariştii nu au decis încă modul în care personajul său va ieşi din peisaj.

„Din punct de vedere creativ, cred că am dat totul şi e timpul să îi dau drumul Cristinei”, a explicat Sandra Oh.

„Este extrem de interesant să joci un personaj atât de mult timp şi să îţi dai seama că şi el e pregătit să părăsească serialul. Cred că am nevoie de mult sprijin în acest an pentru a mă putea despărţi cum trebuie şi pentru a pleca în felul în care îl merită Cristina. Pentru prima dată, pentru personajul meu, vom avea un punct terminus, care se întâmplă rar sau niciodată în serialele TV”, a mai explicat actriţa.

Sandra Oh le-ar fi dat vestea colegilor ei de platou în timpul ce se repeta pentru cel de-al 200-lea episod al serialului, în cursul zilei de ieri.

Îşi plănuise plecarea

Actriţa a recunoscut, într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, că s-a gândit să părăsească serialul încă de acum doi ani. La acea vreme, în mai 2012, actorii principali ai serialului – Patrick Dempsey, Ellen Pompeo, Justin Chambers, James Pickens Jr., Chandra Wilson şi Sandra Oh – urmau să îşi prelungească contractele pentru încă doi ani.

“Am început să mă gândesc la asta pentru că trebuia să mă pregătesc. Mi-am dăruit doi ani pentru a putea renunţa şi a avea liniştea sufletească de a face asta. La finalul sezonului trecut, Shonda Rhimes m-a întrebat «Care e planul tău? » şi eu i-am spus că sunt gata.

Oh a fost nominalizată de cinci ori la Premiile Emmy pentru interpretarea personajului Cristina Yang.

Actriţa de origine canadiană a fost căsătorită timp de trei ani cu regizorul Alexander Payne. În 2006, când a divorţat de acesta, Oh a început o relaţie cu muzicianul Andrew Featherston.

Se termină „Anatomia lui Grey”?

În ciuda anunţului făcut de Sandra Oh, care interpretează unul dintre personajele principale din serial, alături de Dr. Grey (Ellen Pompeo), Dr. Bailey (Chandra Wilson) şi Dr. Karev (Justin Chambers), producătorii serialului au spus că „Anatomia lui Grey” nu se va încheia după cel de-al 10-lea sezon.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton