Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sandra Oh și Andy Samberg vor fi gazdele Globurilor de Aur 2019

Sandra Oh și Andy Samberg vor fi gazdele Globurilor de Aur 2019

de Redactia Tvmania

Doar o lună ne mai desparte până la ediția din 2019 a Globurilor de Aur și cu această ocazie am aflat în sfârșit cine vor fi gazdele evenimentului. Sandra Oh și Andy Samberg vor găzdui cea de-a 76 ediție a Globurilor de Aur pe 6 ianuarie 2019.

După ce a găzduit premiile Emmy în 2015, Andy Samberg se reîntoarce în acest rol pentru Globurile de Aur. Cât despre Sandra Oh, chiar dacă poate părea o alegere neobișnuită, actrița a interpretat unul dintre cele mai aclamate roluri de anul acesta în serialul Killing Eve și cu siguranță va fi o adevărată apariție. Oh și Samberg au o istorie împreună, duo-ul prezentând anterior în această formulă și la premiile Emmy  în 2018.

„Sandra și Andy sunt alegerea perfectă pentru a fi gazdele acestui eveniment de mare clasă. Aduc farmec și stil încăperii în care se vor afla cei mai buni oameni din televiziune și film. Va fi fără îndoială o noapte de neuitat”, au spus într-un comunicat de presă Paul Teledgy și George Cheeks, directori ai NBC Entertainment.

Nominalizată la premiile Emmy pentru rolul principal în drama Killing Eve, Sandra Oh este în prezent co-producător. Actrița a jucat timp de zece sezoane rolul doctorului Christina Yang din Grey’s Anatomy pentru care a câștigat în 2006 Globul de Aur și a fost nominalizată de cinci ori la premiile Emmy pentru același rol.

În 2014, Andy Samberg a fost dublu câștigător la Globurile de Aur pentru rolul său din Brooklyn Nine-Nine, dar și ca producător pentru același serial. Până atunci, Samberg și-a câștigat reputația ca membru al show-ului Saturday Night Live din 2005 și până în 2012.

 

CITEȘTE ȘI:

https://www.tvmania.ro/s-au-anuntat-nominalizarile-la-globurile-de-aur-2019-gasiti-aici-lista-completa-251933

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton