Homepage  / Seriale

“Santa Diabla” îi aduce pe Carlos Ponce, Gaby Espino şi Aáron Diaz la Acasă

“Santa Diabla” îi aduce pe Carlos Ponce, Gaby Espino şi Aáron Diaz la Acasă

de Redactia Tvmania

“Santa Diabla”, care îi are în distribuţie pe Gaby Espino, Carlos Ponce şi Aáron Diaz, începe la Acasă în această seară - marţi, 14 ianuarie - de la ora 20.30. Noua telenovelă va fi  difuzată în fiecare zi de la ora 19.30.

Telenovela care a primit 7 nominalizări la premiile People en Espanol în 2013 spune povestea Santei (Gaby Espino), o femeie frumoasă cu chip și suflet de înger care se va transforma într-o persoană răzbunătoare după ce viața îi va fi distrusă de o familie fără scrupule.

“SANTA DIABLA” SPUNE POVESTEA UNUI

 ÎNGER RĂZBUNĂTOR

Protagonista Gaby Espino (“Destine furate”, “Demon şi înger”) revine la Acasă în rolul Santei: “Povestea nu are nimic în comun cu cea din . Tot ce pot spune este că partenerul meu, Carlos Ponce, face lucruri minunate şi cu toţii învăţăm de la el”, spune aceasta.

Carlos Ponce are rolul lui Humberto, soţul Santei. El interpretează împreună cu Aaron Diaz piesa de pe coloana sonoră.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HQKpXX9kFQs[/youtube]

Actorul care joacă şi în telenovela “Casa de alături” (Acasă Gold) spune despre personajul său din “Santa diabla”: “Este un rol complex care mă ţine mereu în priză. Sunt convins că mulţi dintre telespectatori se regăsesc în el căci toţi avem calităţi, dar şi defecte”.

Aáron Diaz (“Teresa”) joacă acum rolul lui Santiago: “Personajul meu este un cântăreţ care provine dintr-o familie de avocaţi şi este considerat a familiei. El se îndrăgosteşte de femeia fratelui său, fapt care naşte o adevărată dramă”, dezvăluie protagonistul.

POVESTEA, PE SCURT…

Viața Santei Martinez (Gaby Espino) se schimbă în mod neașteptat din ziua în care soțul său Willy, care este profesor de muzică, începe cursurile particulare cu Daniela. Atunci începe cel mai mare coșmar al vieții sale. Mama Danielei se îndrăgostește de Willy în mod obsesiv, dar acesta o respinge. În același timp, Willy descoperă că Daniela este dependentă de droguri. Cele două pun la cale un scenariu diabolic și îl acuză pe Willy de abuz sexual, deși el este nevinovat.

După un timp, procesul se încheie și Willy este condamnat la închisoare. Între timp, Santa se hotărăște să se răzbune pe toți membrii familiei Cano care i-au făcut rău și își ia o nouă identitate. Planul ei este ruinat în momentul în care îl cunoaște pe Santiago Cano (Aaron Diaz) alături de care va descoperi adevărata dragoste.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton