Homepage  / Nu rata!

Săptămâna aceasta, rolurile se inversează la “Ferma vedetelor”

Săptămâna aceasta, rolurile se inversează la “Ferma vedetelor”

de Redactia Tvmania

În această săptămână, marți și miercuri, de la 20.30, telespectatorii vor putea urmări aventurile celor 7 concurenți rămași în competiția pentru titlul de Fermierul anului.

Negustorul alaturi de concurentii Ferma vedetelor

Mâine seară, telespectatorii vor afla cine este fermierul șef al acestei săptămâni. Dacă până acum cel eliminat în urma duelului nominaliza fermierul șef, în această săptămână, concurenții vor face propuneri și vor alege conducătorul oastei. Pe lângă acest lucru, Iulia le va da o veste: rolurile se vor inversa în fermă! Timp de 7 zile, băieții vor prelua în totalitate sarcinile fetelor și viceversa. Se vor descurca băieții la cratiță și fetele la munca fizică?

Negustorul îi va vizita săptămâna aceasta pe competitorii pentru titlul de Fermierul anului. Vor reuși oare aceștia să achiziționeze produse într-un mod avantajos sau situația va fi similară cu cea de la prima vizită a precupețului? Pe lângă toate acestea, o surpriză va aduce cu sine o răsturnare de situație la care niciunul dintre cei 7 concurenți nu se aștepta!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton