Homepage  / Vedete româneşti

Sara, fiica Ancăi Serea, a fost operată de urgență. Cine a dus-o la spital. „Parcă am presimțit ceva”

Sara, fiica Ancăi Serea, a fost operată de urgență. Cine a dus-o la spital. „Parcă am presimțit ceva”
7

de Roxana Mirea,

Sara, fiica Ancăi Serea, a fost operată de urgență. Fosta prezentatoare TV, soțul ei și copiii lor mai mici se aflau la munte în momentul în care au primit vestea. Adolescenta în vârstă de 15 ani trebuia să fie și ea la munte, însă a refuzat pe motiv că nu vrea să lipsească de la școală. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Anca Serea a oferit mai multe detalii despre momentul de cumpănă prin care au trecut.

Sara, fiica Ancăi Serea, a fost operată de urgență

Sara, fiica Ancăi Serea, a fost operată de urgență, de peritonită. Fosta prezentatoare TV se afla la munte, împreună cu copiii mai mici și soțul ei, Adi Sînă, când a aflat vestea. Sara nu a vrut să meargă la munte pentru că avea o serie de teste de dat la școală. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, Anca Serea a oferit mai multe detalii.

A fost un moment de cumpănă în viața noastră. Eram plecați la munte. Vacanța celor mici nu a coincis cu vacanța Sarei, care este la liceu, este în clasa a IX-a. Eu am insistat să meargă cu noi și să chiulească, parcă am presimțit ceva. Copilul fiind conștiincios, a zis că rămâne, că are niște examene de dat”, a început să povestească Anca Serea, potrivit protv.ro.

Fosta prezentatoare TV a declarat că, înainte de plecarea la munte, Sara a făcut niște analize, care i-au ieșit bine.

Nu avem nicio explicație. I-am întrebat pe medici, dar asta a fost situația. Nu avem ce să facem. Eu am această rutină, să fac analize, eu fac de două ori pe an, iar copiii o dată pe an”.

sara-fiica-ancai-serea-a-fost-operata-de-urgenta.-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„A fost o operație destul de dificilă”

Anca Serea a mărturisit că mama ei a fost cea care a dus-o pe Sara spital. Operația a fost una destul de dificilă. Fiica ei nu ieșise încă din operație în momentul în care ea ajunsese în București.

„A fost o operație destul de dificilă. A intrat în sala de operație pe la ora 18.00 și la ora 21.00, când noi eram deja în București, încă nu era ieșită din operație. Orele alea mi s-au părut cele mai lungi ore. Sara a fost un copil norocos, pentru că s-a aflat pe mâna unor oameni excepționali  (…) Pentru că eu sunt genul ăla de părinte foarte relaxat, din păcate…  Eu nu mă duc cu ei, nu știu cum sunteți voi, da eu nu mă duc de la prima febră, când face copilul 38. Eu stau acasă, am un pediatru de când era David mic. O sun, mă sfătuiesc cu ea.

Sincer îți spun, deși mi-e rușine să recunosc, dacă aș fi fost eu cu ea acasă nu aș fi dus-o (nr. la spital). I-aș fi dat un antiinflamator, aș fi sunat doctorița, probabil aș mai fi temporizat un pic, dar iată că inima de bunică… ea a dus copilul la spital. Mama, mulțumesc, chiar dacă ne certăm noi des, să știi că eu te iubesc. Cred că mesajul meu pentru mămicile care mă privesc acum ar fi: indiferent de gravitatea problemei de sănătate, să nu ne bazăm atât de mult pe instinctul acesta matern, ci să mergem la doctor. Aceasta este lecția cea mai importantă pentru mine învățată din această experiență, din păcate. Pentru că eu eram foarte relaxată”, a mai declarat Anca Serea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton