Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sarah Drew revine în „Anatomia lui Grey”

Sarah Drew revine în „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

După fix trei ani de la vestea ieșirii sale din „Anatomia lui Grey' / „Grey’s Anatomy”, Sarah Drew își pregătește revenirea în serialul ajuns acum la sezonul cu numărul 17 și în care a jucat timp de un deceniu.

Potrivit glamour.com, Drew o va readuce pe Dr. April Kepner în „Anatomia lui Grey”, dar nu definitiv, fiind vorba doar de câteva apariții episodice ale personajului său în cadrul sezonului care se difuzează acum la americani. 

Actrița de 40 de ani se alătură astfel colegilor săi Patrick Dempsey și T.R. Knight, care au apărut la rândul lor în episoade recente ale serialului.

Sarah Drew a confirmat informația prin intermediul unui mesaj pe Twitter.

 

Drew a jucat rolul lui April Kepner începând cu sezonul șase al serialului „Anatomia lui Grey” și a continuat să interpreteze partitura până în sezonul 14, în 2008, când a fost exclusă din distribuție alături de colega ei, Jessica Capshaw.

Fanii sunt încântați de anunțul revenirii lui Sarah Drew, pentru că asta ar putea însemna că va putea fi pusă la punct relația dintre două personaje iubite din serial: April și fostul său iubit, Dr. Jackson Avery (jucat de Jesse Williams). Atunci când Drew a ieșit din serial, la finalul sezonului 14, personajul April Kepner avea o fiică alături de fostul său soț și tocmai își dăduse demisia de la spital și se măritase cu Matthew Taylor (Justin Bruening).

Revine Sarah Drew. Se termină „Anatomia lui Grey”?

„Sarah Drew nu ar pune niciodată piciorul pe platourile de filmare de la Grey’s dacă nu ar fi vorba de un scenariu foarte bun”, speculează fanii. „Japril (cuplul format din Jackson și April) revine, punct”, sunt de părere aceștia.

 

Această veste vine la scurt timp după ce fanii serialului și-au luat rămas bun de la Giacomo Gianniotti și al său Dr. Andrew DeLuca. De asemenea, au început să apară mai multe speculații în ceea ce privește iminentul sfârșit al serialului cu Ellen Pompeo în rol principal. 

„Plănuiesc un sezon și un sfârșit al acestuia care să poată fi catalogat atât ca final de sezon, cât și ca un final al seriei”, a spus recent, citată de The Hollywood Reporter, producătorul executiv al serialului, Krista Vernoff.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton