Homepage  / Vedete româneşti

Sarah, fiica Anamariei Prodan, dezvăluiri despre relația actuală cu Laurențiu Reghecampf. Cum este viața ei în America

Sarah, fiica Anamariei Prodan, dezvăluiri despre relația actuală cu Laurențiu Reghecampf. Cum este viața ei în America
11

de Roxana Mirea,

Sarah Dumitrescu, în vârstă de 22 de ani, este fiica cea mică a Anamariei Prodan pe care o are cu fostul baschetabalist Tibi Dumitrescu. Aceasta locuiește în America, unde are o carieră în baschet. Recent, Sarah Dumitrescu a vorbit despre viața ei din America, dar și despre relația pe care o are acum cu tatăl ei vitreg, Laurențiu Reghecampf.

Sarah Dumitrescu: „Am renunțat la tot”

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, locuiește de la 18 ani în SUA, unde urmează o carieră în baschet, călcând astfel pe urmele tatălui ei. Ea este legitimată la echipa feminină de baschet Cal Poly Mustangs, care reprezintă California Polytechnic State University, situată în San Luis Obispo, California.

Tânăra a spus că are doar câteva zile de vacanță pe an și că muncește din greu pentru a deveni cunoscută. Pentru a avea o carieră de succes în baschet, Sarah Dumitrescu a renunțat „la tot”.

„Este viața pe care am ales o conștientă fiind că trebuie să renunț la “tot ce e pământesc frumos“. Pentrut mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu ma deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!

Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fara nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină”, a declarat fiica Anamariei Prodan pentru click.ro.

Sarah-fiica-Anamariei-Prodan-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fiica Anamariei Prodan, despre viața în America

Sarah Dumitrescu locuiește în America și spune că este un „cetățean american mândru”. Își vede rar familia, dar nu uită nicio clipă sfatul pe care i l-a dat Anamaria Prodan.

„Este locul unde m-am născut și unde am copilărit. Eu sunt cetățean american, unul mândru. Îmi văd părinții mai rar și rudele. Am două antrenamente pe zi și școală. Nu am timp de nimic altceva. Dar așa m-au crescut părinții mei.

De când am plecat la “boarding school“, de mică. Mama mi-a spus așa “de azi ești pe cont propriu ajutată de mine, dar totuși pe cont propriu. Te naști și mori singură și trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău și greu în viață. Dar, treci peste tot cu capul sus!”

Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea. Chiar și de Laurențiu care mi-a fost ca un tată, pâna când a greșit enorm și a căzut in lumea aia urâtă, de care noi nu vrem sa știm”, a mai declarat Sarah pentru sursa menționantă anterior.

Cum se înțelege acum Sarah Dumitrescu cu Laurențiu Reghcampf

Laurențiu Reghcampf și Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț. Întrebată despre relația cu Reghe, Sarah a dezvăluit că lucrurile nu sunt chiar roz între ei. Totuși, tânăra spune că îl așteaptă acasă „oricând simte că îi este dor de noi”.

„Nu prea mai suntem (n.r. în relații). Suntem blocați noi, frații, de tatăl Laurențiu. Dar știm că o să vină ziua când o să înțeleagă cât l-am iubit și-l iubim și ce a însemnat el pentru noi. Soarele familiei noastre.

Noi și mama sperăm să înțeleagă că familia este cel mai important lucru de pe pământ și, chiar dacă a ales altceva, nu se poate uita că a făcut parte și va face mereu parte din familia noastră. Îl iubim enorm și îl așteptăm acasă oricând simte că îi este dor de noi”, a dezvăluit Sarah, fiica Anamariei Prodan.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton