Homepage  / Vedete străine

Sarah Hyland și lupta cu o boală gravă. Cine i-a salvat viața actriței din „ Modern Family”

Sarah Hyland și lupta cu o boală gravă. Cine i-a salvat viața actriței din „ Modern Family”
6

de Roxana Mirea,

Sarah Hyland, actrița din serialul „Modern Family”, s-a bucurat de succes și a devenit un nume cunoscut în timpul celor 11 ani petrecuți în popularul serial. Chiar dacă a încercat să pară mereu veselă, în spatele ușilor închise se lupta cu o boală cronică. Din cauza problemelor de sănătate grave, actrița s-a gândit chiar să își ia viața. Iată care este povestea actriței Sarah Hyland și cine i-a salvat viața.

Sarah Hyland a fost diagnosticată cu displazie renală

Viața lui Sarah s-a schimbat pentru totdeauna atunci când a fost diagnosticată cu displazie renală la doar nouă ani. În momentul în care a vorbit public despre boala ei cronică, avea deja 21 de ani și se afla în mijlocul filmărilor pentru sezonul patru din „Modern Family”. Sarah a rupt tăcerea cu privire la afecțiunea sa în timpul unui interviu exclusiv acordat revistei Seventeen, în mai 2012. „Aveam dureri mari în mare parte din timp”, a declarat ea în timpul unui interviu pentru ABC News în 2012. „Dacă nu dormeam 12 ore, aveam senzația că nu am dormit deloc.”

Vedeta a precizat că, deși era bolnavă, și-a propus să își respecte angajamentele de la locul de muncă. „Știi că dacă ești bolnavă, tot te duci la muncă și între două reprize te așezi sau îți întinzi capul”, a spus Sarah în cadrul aceluiași interviu. În timp ce cariera lui Sarah lua avânt, sănătatea ei a fost afectată și doar un transplant de rinichi a putut schimba situația. Tatăl ei, Edward James Hyland, a sfârșit prin a deveni donatorul ei de rinichi în urmă cu mai bine de un deceniu, scrie hollywoodlife.com.

2019 E! People’s Choice AwardsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Sarah Hyland s-a gândit să își ia viața

Afecțiunea lui Sarah este cunoscută sub numele de displazie renală. Această afecțiune apare adesea atunci când rinichii cuiva nu se dezvoltă corespunzător și duce la rinichi de dimensiuni anormale, conform Spitalului de Copii din Colorado.

Sarah Hyland se luptă cu această boală de peste 23 de ani, ea fiind diagnosticată la vârsta de nouă ani. La începutul anului 2019, Sarah a apărut la emisiunea The Ellen DeGeneres Show și i-a povestit gazdei, Ellen DeGeneres, despre cum boala ei de rinichi a dus la lupte pentru sănătate mintală.Am citit că treceai printr-o depresie majoră din cauza bolii și că te-ai gândit de fapt să te sinucizi”, i-a spus atunci prezentatoarea TV lui Sarah. Actrița i-a povestit lui Ellen că, după aproape 30 de ani în care „a fost mereu bolnavă” și „a avut mereu dureri cronice”, a ajuns într-un loc întunecat.

„Scriam scrisori în mintea mea către cei dragi – de ce am făcut-o, raționamentul meu din spatele faptei, cum că nu este vina nimănui”, a spus ea la vremea respectivă. „Și nu voiam să le scriu pe hârtie pentru că nu voiam ca cineva să le găsească, pentru că atât de serioasă eram.” Când a fost întrebată „cât de aproape” a fost să își ia viața, Sarah a spus că a fost extrem de aproape. „Am fost foarte, foarte, foarte, foarte, foarte, foarte aproape”, a adăugat ea. „Nu am vrut ca nimeni să știe că am fost atât de aproape, pentru că, dacă ar fi știut, ar fi încercat să mă convingă”. Sarah a precizat că și-a ținut gândurile sinucigașe în secret timp de „luni și luni”, dar în cele din urmă „a spus-o cu voce tare” și  s-a dovedit că asta a ajutat-o.

Fratele ei i-a salvat viața

În 2017, fratele lui Sarah, Ian Hyland, în vârstă de 28 de ani, i-a donat un rinichi, după ce organismul acesteia a intrat în faza de respingere a rinichiului pe care i l-a donat tatăl ei. Ea a plâns amintindu-și povestea în timpul interviului din decembrie 2018 pentru Self și și-a arătat cicatricile de la operație. „Eram foarte deprimată”, a declarat atunci sora lui Ian. „Când un membru al familiei îți oferă o a doua șansă la viață și nu reușește, aproape că simți că este vina ta. Dar nu este”. Sarah a spus că i-a fost greu să accepte rinichiul de la fratele ei, deoarece este „cineva de care ar trebui să ai grijă„, ea fiind sora mai mare. Ea a numit momentul „înfricoșător”, dar a declarat ulterior pentru Entertainment Tonight că de atunci se simte „grozav” și „foarte bine”.

Sarah Hyland s-a căsătorit cu Wells Adams

În ultima vreme, Sarah și-a trăit viața din plin și a sărbătorit faptul că este proaspăt căsătorită cu Wells Adams. Ea s-a căsătorit cu Wells Adams, în vârstă de 38 de ani, participant la show-ul The Bachelorette, în august 2022. Înainte de logodna lor din 2019, ea s-a destăinuit revistei Self despre modul în care partenerul ei o susține pe fondul problemelor de sănătate. „M-a văzut în cele mai rele momente ale mele”, a declarat Sarah pentru publicație în 2018. „A fost acolo în toate astea. Cred că de aceea mă simt cea mai frumoasă în ochii lui, pentru că încă mă găsește frumoasă după ce a văzut toate astea.”

De asemenea, ea a devenit co-fondatoarea Sourse, un brand de sănătate și wellness, pe care l-a anunțat în octombrie 2021.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton