Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sarah Jessica Parker, detalii noi despre „Și uite așa…”, sezonul 2. Un fost iubit al lui Carrie apare în peisaj

Sarah Jessica Parker, detalii noi despre „Și uite așa…”, sezonul 2. Un fost iubit al lui Carrie apare în peisaj
10

de Andra Stana,

Sarah Jessica Parker este „entuziasmată” să lucreze din nou cu un fost coleg din „Sex and the City/Totul despre sex”. Actrița și-a anunțat fanii că „And Just Like That/Și uite așa...”, sezonul 2, va avea un „scenariu uimitor”. Iată despre ce este vorba.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 57 de ani, a jucat alături de John Corbett atunci când ea o interpreta pe editorialista Carrie Bradshaw în serialul de succes „Sex and the City“, în anii 1990, iar el l-a interpretat pe Aidan Shaw, iubitul ei de lungă durată. În 2023, fanii celor doi au cu adevărat motive de bucurie. Și asta pentru că Aidan și Carrie se reîntâlnesc în noile episoade din „And Just Like That”. Despre serialul de pe HBO Max, Jessica Parker spune că are un „scenariu uimitor”.

Este atât de frumos. Este atât de fericită… El aduce multă bucurie. Cred că (povestea) va fi foarte semnificativă pentru publicul care simte multă afecțiune pentru el (personajul Aidan, n.r.).“, a declarat Jessica Parker recent.

And Just Like That Billboard – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Vedeta a recunoscut că, deși „nu poate spune nimic” despre episoadele viitoare, poate totuși să dezvăluie faptul că intriga va fi „veselă și distractivă”.

Este minunat să fiu din nou în compania lui, într-o poveste amuzantă și familiară, dar și nouă, pentru că au trecut 10, 15 ani!”, a explicat Sarah Jessica Parker, pentru ExtraTV.

Mult-așteptata continuare a serialului „Totul despre sex”, intitulată „And Just Like That”, a avut premiera pe 9 decembrie 2021, pe HBO GO. Lansarea sezonului 2 din „Și uite așa…” este programată pentru vara anului 2023.

„Și uite așa.. / And Just Like That”, sezonul 2, oficial la HBO Max

În martie 2022, după un prim sezon care a stârnit o mulțime de discuții pe toate platformele de social media, aflam că serialul „Și uite așa.. / And Just Like That” va avea parte de o continuare. Sarah Jessica Parker, actrița din rolul principal, va fi și de această dată și producător executiv.

Casey Bloys, directorul de conținut pentru HBO și HBO Max, a declarat pentru publicația Variety, înainte de finalul primului sezon, că „And Just Like That” a fost cel mai de succes serial original al streamerului de până acum.

De altfel, și în interviuri, atât showrunnerul Michael Patrick King, cât și protagonista și producătorul executiv al serialului Sarah Jessica Parker au spus că își doresc ca serialul să continue.

„Am făcut ceva greu de făcut, adică am luat ceva foarte familiar și l-am recreat de la zero – la bine și la rău”, a spus King. Iar Parker a spus că toate detaliile vor fi discutate în curând pentru a stabili un program pentru cel de-al doilea sezon: „Se pare că există un moment potrivit chiar acum”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton