Homepage  / Seriale americane

Sarah Jessica Parker, din nou în rochia de mireasă a lui Carrie Bradshaw. Ținuta a fost reinterpretată pentru sezonul 2 din „And Just Like That”

Sarah Jessica Parker, din nou în rochia de mireasă a lui Carrie Bradshaw. Ținuta a fost reinterpretată pentru sezonul 2 din „And Just Like That”
4

de Cătălina Matei,

Zielle acestea, Sarah Jessica Parker a fost surprinsă pe străzile din New York în timp ce filma pentru cel de-al doilea sezon al serialului „And Just Like That” difuzat de HBO Max. Fanii seriei au fost uluiți în momentul în care actrița a fost surprinsă purtând ceea ce pare a fi aceeași rochie Vivienne Westwood din filmul „Sex and The City” din 2008.

Sarah Jessica Parker pare că a dat timpul înapoi. Cel puțin așa reiei din cele mai recente imagini de la filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului „And Just Like That” difuzat de HBO Max, care se desfășoară în prezent în New York. Actrița a fost surprinsă într-o rochie foarte importantă: rochia de mireasă pe care Carrie Bradshaw, celebrul personaj, a purtat-o în  filmul „Sex and The City” din 2008.

Rochia creată de celebra Vivienne Westwood a fost ușor reinterpretată. Ținutei i-au fost aduce accente du culoare: patofi stiletto, mănuși lungi din mătase și o pelerină – toate albastre, precum toca din pene pe care Carrie a purtat-o pe cap în 2008.

Dacă în filmul din 2008, Carrie Bradshaw este părăsită la altar de Mr. Big (Chris Noth), fanii sunt foarte curioși să afle ce se întâmplă cu personajul în sezonul 2 din „And Just Like That”. Iar noile fotografii dau frâu liber imaginației, mai ales că nu a fost anunțată încă o dată oficială când va fi difuzat noul sezon.

Sarah Jessica Parker in a wedding gown spotted on the set of Sex and the City, filming on location – New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sarah Jessica Parker nu-și ascunde vârsta

Sarah Jessica Parker are 57 de ani, dar trecerea anilor nu reprezintă pentru ea un stres. Recent, actrița din „Totul despre sex” a explicat cu subiect și predicat de ce nu își mai vopsește părul.

Vedeta din „Sex and the City” a dezvăluit recent indiferența ei în legătură cu vârsta. Într-un interviu acordat celor de la Glamour, Sarah Jessica Parker a mărturisit că decizia ei de avea părul cărunt nu a fost un act de curaj. Din contră, ține strict de comoditate.

„Nu-mi pot pierde vremea la salon, să mă vopsesc la fiecare două săptămâni. Nu pot să o fac. Nu. Prea mult”, a declarat Parker.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton