Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sarah Jessica Parker nu vrea scene nud în continuarea „Totul despre sex”

Sarah Jessica Parker nu vrea scene nud în continuarea „Totul despre sex”

de Redactia Tvmania

Mai durează puțin până când o vom vedea pe Sarah Jessica Parker în continuarea serialului „Sex and the City”. Actrița de 55 de ani nu renunță la una dintre clauzele din contractul său: nu va renunța la haine nici în noile episoade, scrie The Sun.

În noua producție, care a fost anunțată în luna februarie și care se va numi „And Just Like That”, Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte) își vor continua rolurile, în timp ce Kim Catrall a refuzat să ia parte la acest nou proiect, ea fiind înlocuită. De asemenea, nici Mr. Big nu își face apariția în continuarea de la „Totul despre sex”.

Protagonista „Totul despre sex” a dezvăluit faptul că serialul, care va avea zece episoade, va aborda și tema pandemiei de coronavirus. Printre noutăți se mai află și faptul că echipa de scenariști va fi compusă exclusiv din femei, dar și că va fi respectată o diversitate mult mai mare pe micul ecran.

Clauza la care Sarah Jessica Parker nu renunță, veche din 1998

Potrivit jurnaliștilor de la The Sun, Sarah Jessica Parker ține cu strictețe la respectarea uneia dintre clauzele din contractul pe care l-a semnat chiar de la primul sezon al show-ului, în 1998. Este vorba despre faptul că Jessica Parker nu se va dezbrăca în fața camerelor de filmat.

”Unii oameni au o listă legendară de pretenţii. Vor, de exemplu, neapărat lumânări albe în cameră. Eu nu am asemenea liste nebuneşti. Singura mea pretenţie a fost să nu apar goală. Sunt modestă”, a declarat Sarah Jessica Parker, citată de The Sun. „Nu mă puteau plăti atât de mult încât să accept ca altcineva să fie dublura mea și să facă în locul meu scenele nud. Fără dubluri, asta e parte din contractul meu”, au fost cuvintele actriței, care a recunoscut că au existat mereu presiuni ca ea să filmeze scene de sex sau nuditate.

Celebrul serial despre viața a patru prietene new-yorkeze, care a fost difuzat timp de șase sezoane, între 1998 și 2004, va avea o continuare difuzată de HBO Max. Cum serialul s-a bucurat de un succes uriaș în toată lumea, producătorii n-au pierdut ocazia să lanseze ulterior și două lung-metraje – „Totul despre sex’ (2008) și „Totul despre sex 2′ (2010). Acestea trebuiau să fie urmate de un al treilea film, însă mult așteptatul și îndelung proiectatul lung-metraj a fost înlocuit acum de un nou serial. 

Creat de Darren Star după scenariul scriitoarei Candace Bushnell, serialul „Totul despre sex’ a câștigat, în cei șase ani de difuzare, opt Globuri de Aur, șapte premii Emmy și alte numeroase distincții și nominalizări. 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton