Homepage  / Articole

Sarah Michelle Gellar se descurcă fără bărbați

Sarah Michelle Gellar se descurcă fără bărbați

de Redactia Tvmania

Starul din serialul “Buffy, spaima vampirilor”, care a început pe 29 august la Diva Universal, nu are nevoie de un bărbat când trebuie să repare ceva prin casă.

Ştie să se bată cu vampirii pe micul ecran şi la fel de bine se pricepe să repare diverse lucruri prin casa în care locuieşte alături de soţul ei, Freddy Prinze Jr, şi de fetiţa lor de doi ani, Charlotte.

“Când ceva se strică nu mă las până ce nu repar acel lucru. Apelez la cineva doar când văd că nu se mai poate face nimic. Tot timpul m-a enervat să sun diverşi tipi precum instalatorul sau băiatul de la cablu. Când te văd că eşti femeie şi blondă, îţi aruncă privirea aia care te face să te simţi prost”, a zis actriţa în vârstă de 34 de ani.

Sarah este fericită cu viaţa de familie pe care are, însă îşi dorea de ceva vreme să fie cooptată într-un proiect important. Astfel că după rolurile minore din ultimii ani, ea s-a întors pe platouri pentru a fi protagonista serialului “Ringer”, care va avea premiera pe 13 septembrie în America.

“Mi-a lipsit foarte mult televiziunea”, a spus Sarah, care are ocazia acum să interpreteze două surori gemene cu o viaţă tumultoasă, Bridget şi Siobhan.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton