Homepage  / Articole

Sarah Michelle Gellar revine pe micul ecran

Sarah Michelle Gellar revine pe micul ecran

de Redactia Tvmania

Serialul, care este bazat pe povestea lui Buffy Summers (interpretată de Sarah Michelle Gellar), o tânără de 16 ani, care trebuie să lupte împotriva forțelor răului, a fost un mare succes la vremea difuzării sale peste Ocean. Postul Diva Universal difuzează „Buffy, spaima vampirilor” din 29 august, de la ora 19.00.

„Buffy, spaima vampirilor” a fost difuzat în State între 1997 și 2003 și a lansat moda vampirilor. Conform TV Guide, serialul ocupă locul 41 în topul „Cele mai bune 50 de seriale ale tuturor timpurilor”.

Serialul a fost realizat pe baza unui lungmetraj din 1992, produs de studiourile Fox și regizat de Fran Kuzui, folosind un scenariu al lui Joss Whedon.

„Buffy, spaima vampirilor”  a făcut-o celebră pe Sarah Michelle Gellar, care a fost chiar nominalizată la Globul de Aur, în 2001, pentru rolul „Buffy Summers”. Mai mult, serialul a primit alte șapte nominalizări la premiile Emmy.

Există viață și după „Buffy…”

După terminarea serialului, Sarah Michelle Gellar (34) a încercat să facă trecerea pe marele ecran, dar nu prea a reușit și a ieșit din atenția publicului.

Între timp, s-a măritat cu actorul Freddie Prinze Jr., pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor la filmul horror „I know what you did last summer” (1997). După șapte ani de căsnicie, în septembrie 2009, cei doi i-au urat bun venit fetiței lor Charotte Grace Prinze.

În această toamnă, Sarah Michelle Gellar are un proiect nou, unde joacă un dublu rol. „Ringer” va avea premiera în State pe 13 septembrie, scrie tvguide.com.

Sarah Michelle Gellar nu se dezminte, pentru că „Ringer” este un thriller misterios, în care va juca atât rolul lui Bridget (o fostă alcoolică, care împrumută identitatea surorii sale gemene, despre care se credea că este moartă) și al lui Siobhan. De aici pornește firul poveștii, care o va pune pe Gellar în fața mai multor pericole.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton